118 ezer nettó jó fizetésnek számít? Meg lehet élni ennyiből a fővárosban?
Figyelt kérdés
Szeptembertől kezdek dolgozni és ennyi lenne a fizu. Meg lehet élni ennyiből albérletben egyedül Pesten? (fizika-kémia tanár vagyok)2015. júl. 7. 22:19
1/15 anonim válasza:
A 47e Ft-os közmunkáshoz képest jó. Amúgy elég gyenge.
3/15 anonim válasza:
Ha teljesen kezdő vagy, akkor arra jó, hogy elindulj. De hamar kellene előrelépni, mert ebből ténylegesen megélni sajnos nem fogsz.
4/15 anonim válasza:
Számomra ez elég jónak hangzik, viszont nemtom, hogy mennyi ott az albi. Amúgy én arra tippelnék, hogy meg, de még ebből se nagyon fogsz tudni félre rakni. Márminthogy dőzsölni tuti nem fogsz, de én úgy képzelem, hogy másnak is simán megy, hogy tanárként már el tud költözni otthonról, és meg tud állni a saját lábán.
5/15 anonim válasza:
Hol fogsz lakni? Albira elmehet 60+rezsi, plusz bérlet (10e), kaja...
6/15 A kérdező kommentje:
VIII. kerületben találtam albit 35 ezerért. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. júl. 7. 23:03
8/15 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy sokaknak már jónak számít. Egyébként egy normális élethez kevés.
10/15 anonim válasza:
És belegondolok hogy ennyiért mennyit kellett tanulni ahhoz hogy tanár legyen az ember. Nem semmi.
A budapesti havi bruttó átlagkereset 2014-ben 300 ezer volt, azóta pár ezerrel emelkedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!