Nettó 110. 000 ft milyen fizetésnek számít magyarországon?
Figyelt kérdés
2015. máj. 15. 20:22
1/15 anonim válasza:
Átlagosan szar. Van rosszabb is, de ebből nem lehet normálisan megélni.
2/15 anonim válasza:
"Jobb, mint a semmi" kategória.
3/15 anonim válasza:
Átlagfizetés, de csak tengődni lehet belőle.
4/15 anonim válasza:
Attól is függ hol és mennyit kell érte dolgozni.
6/15 anonim válasza:
Fos, de ha összeáll még lehet szar. :) (én is pont ennyit keresek, siralmas)
7/15 anonim válasza:
Kevés. Én is ennyit keresek, arra jó, hogy egyik napról a másikra megélek, amíg végre sikerül találnom egy jobb állást. Nyaralni, félrerakni esélytelen, főleg albérletben.
8/15 anonim válasza:
Az attól függ. Ha van egy saját lakásod, és csak a rezsit és kaját kell fizetni, akkor el lehet lenni ennyiből, ha nem is király körülmények között.
Ha albérletet kell belőle fizetni, akkor kb az élni kevés, meghalni sok méretű összeg.
Egyébként rengetegen keresnek ennyit, néha sajnos még diplomások is, de ez ettől még egy marha rossz fizetés (csak sajnos ha belengeted, hogy kevés, akkor a főnök közli, hogy 5-en állnak a helyedre)
9/15 anonim válasza:
Egyetemi mérnökként kapok 108e-et, erdészeti munkásként a közel a dupláját kaptam, igaz sokkal nehezebb volt és időben is 60-80órával több.
10/15 anonim válasza:
Tényleg függ attól is hogy mennyit dolgozik érte az ember, de maga az összeg olyan átlagosan szar. Vannak akik sokkal kevesebbet 70-80 ezreket keresnek, de én ennyiből éppen csak megélnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!