Ladislaus433 kérdése:
3000 eur netto fizetes mennyire szamit jonak hollandiaban?
Figyelt kérdés
kaptam egy ajanlatot, hollandiabol a kerdes hogy el merjem-e fogadni. 29ffi kozgazdasz diploma durvan 4 ev szakmai tapasztalat
a minimalber tudom 1500 eur koruli, de mennyi az atlag fizetes?
2015. okt. 1. 14:19
1/15 anonim válasza:
A minimalber 1500 euro valoban 24 eves kor felett, de brutto, nem netto.
A netto 3000 euro nem rossz fizetes, de nem is kiemelkedo.
Nezz utana mennyibe kerul a megelhetes, mennyiert tudsz lakast berelni, ilyesmi. Ha jol tudom egyebkent meg ebbol a netto 3000bol egeszsegbiztositast is fizetned kell.
2/15 anonim válasza:
Itthon mennyit keresel? Voltam külföldön, valóban több a bèr, de az àrak is jòval magasabbak. Itthon 2500 €-nak megfelelő bèrem van, kinn kaptam 4400-at. De lakàsra elment egy csomò pènz, szolgàltatàsok dràgák, autò fenntartàsa is horribilis, kevesebbet tudtam megtakarìtani mint az itthoni 2500 bòl. Jòl gondold meg szerintem. Alacsonyabb keresettel rendelkezőknek erdemes szerintem kimenni.
3/15 anonim válasza:
Attól is függ, hogy Hollandián belül hol. Amszterdamban például elég drága az albérlet.
4/15 A kérdező kommentje:
egyedulallo vagyok es Hagaban kene meloznom majd. ithhon sajna pont az 1/3-at keresem szoval ha 2000-t koltok akkor a teljes magyar nettom megmarad. de amugy eleg sporolos vagyok nem hiszem hogy 1000-nel tobbet kellene koltenem, neztem szobakat hagaban elvileg 500eurtol vannak, masik 500 meg elmegy a rezsire. es akkor jonnek az extra dolgok pl bicaj-)) vasarlas stb.
2015. okt. 2. 19:49
5/15 anonim válasza:
Garantálom, hogy elmegy 2000 egy hónapban.
6/15 A kérdező kommentje:
az elsoben lehet a deposit miatt, de a tobbiben? es aki a minimalbert kapja nem tud belole megelni? 2000eur durvan 600k az kva sok rezsire- kajara nem?
2015. okt. 2. 21:51
7/15 anonim válasza:
3000-ből meg lehet kint élni. Hágában vannak olcsóbb környékek én egy tengerparti garzont béreltem anno rezsivel 650-ért. A kaja heti 70-100ból simán kijön ha magadnak főzöl de pl a török kajáldák egész jók és nem is drágák. Ha ügyes vagy egy 1000-1200-ból ki lehet hozni a dolgokat havonta és akkor elég szépen tudsz majd félretenni.
8/15 anonim válasza:
Aki létminimum alatt él az kap lakhatási támogatást az államtól így az albi jóval olcsóbban jön ki meg azok nyilván nem minden nap kaviárt esznek chardonnay-val. Volt egy haver gyári melósként nyomta és heti 30 euróból meg volt neki a kaja. Havonta kijött 400-450 ből minden 1000-et meg simán félrerakott, de mondjuk ő nem élni ment ki hanem pénzt keresni. Meg ezt nem lehet sokáig csinálni.
9/15 anonim válasza:
#5-ös kommentemet úgy értettem, hogy feltételeztem, hogy nem csak vegetálni akar a kérdező.
10/15 anonim válasza:
" Ha ügyes vagy egy 1000-1200-ból ki lehet hozni a dolgokat havonta "
Nyilvan 29 evesen, kozgaz diplomaval nem eppen nyomorogni akar... Plane ha esetleg csalad is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!