Ladislaus433 kérdése:
3000 eur netto fizetes mennyire szamit jonak hollandiaban?
Figyelt kérdés
kaptam egy ajanlatot, hollandiabol a kerdes hogy el merjem-e fogadni. 29ffi kozgazdasz diploma durvan 4 ev szakmai tapasztalat
a minimalber tudom 1500 eur koruli, de mennyi az atlag fizetes?
2015. okt. 1. 14:19
11/15 anonim válasza:
Ha lakás téren kicsit lentebb ad az igényekből és nem palotában akar lakni akkor 1200-1300 euróból nem fog nyomorogni. Nem mindenkinek igénye za hogy ezreket verjen el havonta az 50 eurósban.
12/15 anonim válasza:
ennyit keresek en is es kivalloan megelunk belole
sajat hazat vettunk a varosba es a jelzalog olcsobb mint a berleti dij
szepen elunk ket autonk van ferjem is dolgozik
13/15 A kérdező kommentje:
olcsobb a jelzalog mint a berleti dij? mennyi onero kellett? hany%? hany evig fogjatok fizetni? attol nem feltek hogy az ingatlan piac osszeomlik? vagy sokkal stabilabb?
2015. okt. 8. 08:05
14/15 anonim válasza:
Nulla onero alacsony kamat 25 evre fixalva
25 ev jelzalog.
Tobb szaz EU olcsobb
Ingatlanpiac stabil de eladni nem akarjuk igy nem erdekel a piac
15/15 anonim válasza:
Elarulod mennyi az alacsony kamat es mekkora a hitelosszeg?
Csak kivancsi vagyok a holland viszonyokra, itt Nemetorszagban mi jelenleg 0,95%-ot fizetunk 150e eurora, 5 evre fixalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!