Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért fénymásolják le az...

Miért fénymásolják le az érettségimet sima szalagmunkához?

Figyelt kérdés
Minek az nekik?
2015. okt. 18. 09:17
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Januártól jelenteni kell a végzettségeket, a bizonyítvány számával együtt. Egyszerűbb már most bekérni.
2015. okt. 18. 09:24
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Hogy ellopják a személyazonosságod. :S
2015. okt. 18. 09:38
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Nézd, attól, mert egy bizonyos munkakörhöz elég az alacsonyabb végzettség is, az nem azt jelenti, hogy nem érne többet az, ha neked magasabb iskolai végzettséged van.

Én anno dolgoztam eladóként, ott voltak olyan munkatársaim, akiknek sima 8 általános végzettségük volt, míg nekem volt érettségim és emelt szintű szakképesítésem (más szakma) is, ők akkor hiába ugyanazt végeztük, kevesebb bért kaptak, míg én a középfokú végzettségem miatt magasabb bért kaptam valamennyivel. Nem azt mondom, hogy mindenhol így van, de akár emiatt is lehet.

És a jelenlegi munkahelyemen is most mindenkinek bekérték az iskolai papírjait, akinek eddig nem volt meg minden.

2015. okt. 18. 09:56
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Nekem eddig mindenhol fénymásoltak... Legutóbb a diplomámat fénymásolták le, pedig nem is kapcsolódik a munkakörömhöz. Nem kell ebből ügyet csinálni.
2015. okt. 18. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:
44%

Gondolom nem az érettségidet fénymásolják le (az elég bonyolult lenne), hanem az érettségi bizonyítványodat!

Egyébként minden végzettséget igazoló okirat kell a személyi anyagodba.

2015. okt. 19. 10:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Miért és hova kell majd jelenteni??
2015. okt. 19. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Navhoz.

Eddig is be kellett jelenteni a dolgozót, most pluszban kell januártól a végzettség, szakképesítés, bizonyítvány száma, kiállító intézmény.

2015. okt. 19. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
És azért, mert valaki kitalálta unalmában.
2015. okt. 19. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!