Sokat sejtet egy munkahelyről ha még idén egy napot se voltam szabin és okt közepe van és az őszi szünetben se akarnak elengedni?
Tavaly novemberben léptem be a céghez. Mivel új ember voltam nem akartam rögtön dec-ben szabira eltűnni, így végigdolgoztam az ünnepeket.
Na de egy éve itt vagyok és még egy napot se voltam szabin. Ott volt a nyár kértem szabit nem kaptam. Indok: sok a munka. Akkora pangás volt a nyáron hogy legyeket számoltam munkaidőben.
Itt az ősz, jön az őszi szünet a gyerekkel elmennék pár napra, ha már nyáron nem mehettem. Nincs szabi, nem kaptam. Indok: sok a munka.
???
Már most közölték hogy az ünnepek között se lesz szabi senkinek, menni kell.
Lassan év vége, van 26 nap szabim, az 5 hét. Mikor akarják vajon kiadni?
Vajon jól sejtem hogy semmikor?
Ja és szabadságos ívet nem láthatja senki a cégnél. Az benn van az irodában és „gondosan pontosan vezetve” főnök közlése szerint.
De bele nem nézhet senki.
Vajon jól sejtem hogy a szabit nem adják ki semmikor, de papíron vezetik mintha ki lenne adva, gondolva egy munkaügyi ellenőrzésre?
Szerinted papíron nem oké minden? Dehogynem.
Arra a napra amikor papíron szabin vagyok a valóságban meg dolgozok szerinted dupla pénzt kapok? dehogy kapok.
Papíron tiszta minden mint a friss hó.
Ja és mióta itt vagyok volt munkaügyi ellenőrzés.
Minden rendben.
#3 és te mindezt egy szó vagy kérdés nélkül eltűröd?
Csakis magadat okolhatod. A birkákat is levágják a vágóhídon.
és te mindezt egy szó vagy kérdés nélkül eltűröd?
???
Ki mondta hoyg szó nélkül tűröm? le is írtam már nyáron kérvényeztem a szabit és most ősszel is kérvényeztem és rákérdeztem mi a helyzet. Meg is kaptam a választ: nincs szabi munka van. Pont.
Szóval nem hagyom szó nélkül és akkor mi van ha nem hagyom? Szarnak a pofámba és mit tehetek? Ha nagyon ugrálok hogy szerződés meg MT még ki is rúgnak. Akkor aztán lehet mérgezett egérként rohangálni bíróságra (ha lesz rá ok...) meg felügyelet meg anyámtyúkja-de tessék mondani állásom lesz? Nem. Pénzem lesz? Nem.
Akkor meg minek az egész?
Tudom erre az a válasz :akkor kirúgnak.
Így van. Ez fix. Nem 3 hét akár1 hét után.
És feltett kérdésedre is nyilván kitalálod a válaszom: megéri-e ilyen helyen maradni? Hát amíg nincs más addig megéri nem éri maradni KELL. Mert élni kell valamiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!