Diákmunka vállalás hallgatói jogviszony szüneteltetése mellett?
Sziasztok. Jelenleg nem járok egyetemre, február 1-től megszüntettem a hallgatói jogviszonyom a Corvinusnál, de szeptembertől másik egyetemen folytatom. Kérdésem, hogy ilyen esetben van valamiféle jogfolytonosság, hogy tudjak diákmunkát vállalni? Kb. másfél éve vagyok már a Rébusznál, most is szeretnék valamire jelentkezni náluk, de ilyen esetben is lehet? Mivel ugye a diákigazolványom is érvényes októberig. Vagy egészen szeptemberig nem vállalhatok diákmunkát?
Köszi a válaszokat!
ha éppen nincs semmilyen hallgató jogviszonyod, akkor úgy tudom, hogy nem vállalhatsz diákmunkát. de ha passzívod van a Corvinusnál, akkor vállalhatsz. Nem diáki matrica alapján döntik el, hanem iskola látogatási igazolás alapján. Azt passzív félévvel tudsz kérni, míg ha kiiratkoztál végleg akkor nem.
hogy hogy érvényes a diákid? érvényesítés után iratkoztál ki?
pontosan sztem a Rébusznál kérdezd meg, ahol eddig én voltam (Melo diák, Pensum) ott iskolalátogatási kellett nem érvényes diáki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!