Nagyon Félek hogy ki fognak rúgni. Mit tegyek hogy megnyugodjak?
Egy órája sírok. Munkahelyen 164 ezer forintnyi forgalom volt ma, az elmúlt 3 napban összesen 30 órát dolgoztam végig. Ma valószínűleg rosszul adtam vissza valakinek. 164 ezerből 6 ezer hianyzik. Nem kiabáltak velem, meg semmi, mindkét főnök mondta, hogy biztos nem veszett el, megvan, rosszul adtam vissza majd levonják ha úgy van, de életemben ez volt a harmadik nap h ilyesmit dolgoztam, ráadásul nagyrészt Felügyelet nélkül...hétfőn megyek én is nyitni, azt mondták majd belejövök, stb stb
Most akkor aggódjak? Vagy igyekezzek minél jobban, hogy máskor ne eshessen meg?
21L
Ezért tuti nem fognak kirúgni, főleg ha egyszeri eset. A béredből levonják a 6k-t, és legközelebb figyelj jobban.
Ami fontos, hogy ne parázz rá a dologra, mert akkor viszont könnyen oda vezethet, hogy az idegtől nem tudsz a munkára figyelni, hiba követ hibát, és annak tényleg kirúgás a vége. Lépj túl rajta mihamarább!!!
(ui: én ennél több nagyságrenddel nagyobb bajt is okoztam kezdőként, mégsem rúgtak ki, pedig azt a béremből sem tudták volna levonni, ha nem sikerül rendbe rakni, mert évek alatt sem kerestem volna annyit ;))
Nem fognak kirúgni, levonják és kész.
Viszont ha felelősséged van a kassza iránt akkor reggel nyitáskor (kassza átvételkor) számoljátok le mennyi van benne és este záráskor is! Mert bemondásra annyit vonnak le amennyit csak akarnak!
Napközben meg ha bárki kivesz pénzt (főnök pl.) akkor azt írjátok fel.
Ne feledd el, ha kinyírod magad, akkor is levonják a béredből... ;)
így inkább életben maradhatsz, menj el valahova lazítani kicsit szombat este, és ne ezen pörögj, hétfőn max kapsz egy ejnye bejnyét, többet nem
(bár, emlékszem, én is így voltam vele, mint te, szóval könnyű utólag okosnak lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!