Egy portás mit csinál? Sokat kell dolgozni portásként? Vagy sok a szabadidő?
Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 14:30
11/17 A kérdező kommentje:
Inkább mégse megyek el az állásinterjura, mert túl sokat kell dolgozni ott. Nem csak ülni egy széken, hanem segíteni a kirakodásban, raktározásban is, stb.
Megköszöntem és letettem a telefont.
2015. okt. 8. 12:52
12/17 anonim válasza:
Jól tetted. Még a végén megszakadtál volna a sok munkától... :D és :-(
13/17 anonim válasza:
Biztos büszke vagy magadra, de hidd el, a munkáltatónak ez meg se kottyan, mert biztos, hogy rengetegen jelentkeznek a munkára, van miből válogatni. A reakcióid és hozzáállásod miatt egyébként sem valószínű, hogy te lettél volna a befutó, így legalább nem kell rád pazarolni az idejüket. Valakinek lesz állása, neked meg nem.
14/17 A kérdező kommentje:
Engem ez nem zavar.
2015. okt. 12. 08:51
15/17 anonim válasza:
Minek is mennél el dolgozni, ha anélkül is van pénzed, hogy megvedd azt a kaját, amivel tele tudod tömni ezt a mocskos szádat, ha van aki kulizik helyetted, amíg te csak laptopozol, + GYK-zol + ...
De vigyázz, az idő halad. Van egy tanítás:
"Az emberből akkor lesz felnőtt, amikortól kezdve már senki nem mondja neki, hogy: gyermekem!"
Jobb lenne előtte felnőni, ne akkor szakadjon a nyakadba az élet összes nehézsége!!
16/17 anonim válasza:
Jezusom de h.lye emberek jarnak ide... Hogy lehet ezen haborogni? A kerdezo oszinten megkerdezett vmit ha segiteno akarsz neki valaszolj ibformativan, most minek ez az okoskodas "higy foacskam ezzel a mentalitassal nem kapsz munkat". Ti remes oregek lesztek ha mar most ilyenek vagytok. Errol szol a munkaeropiac, egy partneralapu egyuttmukodes, sajnalom h magyarorszagon meg mindig szolgakent gondolkodnak es tekintenek magujra az emberek, akik bekusznak a kuszob alatt, h ehberert talan foglalkoztassak oket heti 40 oraban. A kerdezo korrektul megmondta, o az idejet adja, h valahol jelen van es ha ki kell nyitni az ajtot neha, vkit beengedni,beszelni vele stb, akkor azt megcsinalja, ilyen munkat szeretne, nyilvan ennek olyan is a bere, de azt majd a munkaltato meghatarozza. Mi a fene ezzel a baj? O elmondta ennyit tud adni, ha van erre kereslet, azt szeretne megpalyazni. Oszeretne mast is csinalni kozbe, nem akar olyan munkat ami folyamatos ko centraciot igenyel. Van ilyen, nem minden munkahoz kell folyton solgozni valamin, viszont munka az is es el kell vegezni. Eskuszom rosszul vagyok ettol a hozzaallastol
17/17 anonim válasza:
Ezt a sok igazi savanyú, kötekedő, pökhendi alakot itt... Kérdezett normálisan, ti meg lábtörlőnek használjátok, csak mert nem egy szolgalelkű ember, aki a legelső munkáért lemegy pincsibe. Ne is legyen ennél nagyobb örömötök! De jó, hogy már nem kell sokáig nekem se eltűrnöm ezt az igazi magyarosch hozzáállást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!