Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munka van, ami nem...

Milyen munka van, ami nem igényel túl nagy erőfeszítést?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, nem vagyok lusta, csak most fogok elkezdeni egy tanfolyamot, ami elég sok tanulással jár, viszont muszáj mellette dolgoznom, ugyanis a szüleim már nem támogatnak. Létezik olyan munka, ahol munkaidő alatt is tudnák egy kicsit a tanulással foglalkozni? Például egy kisebb helyen recepciósként, portásként, vagy esetleg egy butikban? Vagy van más ötletetek?

20/L

2015. júl. 15. 01:41
 1/4 anonim válasza:

Ha jogilag diáknak vagy tanulónak számítasz még, akkor érdemes körülnézni a különböző diákmunka szövetkezeteknél, ők biztos fognak tudni javasolni valamit, akár ügyfélszolgálatos, pénztárosi, vagy bármi ilyesmi munkát javasolni és adni, ami csak odafigyelést igényel, de nem kell megszakadni benne! :)

Ha viszont ez nem áll fent, akkor a www.profession.hu oldalon érdemes keresni részmunkaidős állást, itt már nem tudom, milyen választék van, vagy milyen helyekre keresnek embereket!

Bár mindkettő függ attól is, hogy hol laksz! :o

Remélem tudtam segíteni valamiben! :)

19/F

2015. júl. 15. 01:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem számítok diáknak, OKJ-s képzésre fogok járni, ráadásul levelezőn. Az a gond, hogy teljes munkaidős állásra lenne szükségem, ugyanis a részmunkaidősből sajnos nem fogok tudni megélni. :( Ezért gondoltam valamire, ahol munka közben is tudnék tanulni. Egyébként Észak-Magyarországon élek (Heves megye), nem sok munka van errefelé. De szét fogok nézni az oldalon, köszönöm a választ! :)
2015. júl. 15. 02:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Kérdésedre a konkrét válasz sokban függ attól, hogy mihez értesz most és milyen munkához van érdeklődésed/kedved.

Kedvetlenül/érdektelenül végzett tisztességgel csinált munka is nagy erőfeszítést igényel, kérdésed ezáltal annyira általános, hogy kizár minden konkrét válaszadási lehetőséget.

2015. júl. 15. 06:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg még nincs konkrét végzettségem, de angolul felsőfokon, németül alap- és középszint között beszélek. Amúgy majd pénzügyi területen szeretnék elhelyezkedni (ezt tanulom éppen), de addig kb bármi megfelel. Egyébként szívesen foglalkoznék emberekkel, ezért gondoltam eladói/recepciós munkára addig is. Vagy most jutott eszembe a szolárium, ahhoz kérnek valamilyen végzettséget?
2015. júl. 15. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!