Mit csináljak, hogy legyen végre pénzem?
22-én töltöm csak a 16-ot, és kéne pénz, 10 ezres városban vagyunk, van egy pár gazda, akiknek elég jól megy, a várost körül ölelik az ő földjeik (pl.: almás)
Munkagépek is vannak, telephelyek.
Ezenkívül ilyen kis városi munkák, strandon esetleg vizet seperni, meg mosni a medence szélét, esetleg a hivatalban.
Be kellett volna mennem a munkaügyibe, én hülye, csak elvette a kedvem a túljelentkezés, és nem mentem.
Érdemes még bemennem a szülinapom előtt vagy után, és augusztusra hátha kapnék munkát?
Van egy haverom, ő tavaly 15 évesen egész nyáron, augusztus végén összeadta, és 150 ezret keresett.
De van ismerettsége, már traktorral ment akkor
Én meg itt ülök és netezek, meg vásárolgatok, strandolok, szeretem a divatot is, ruhát is elmegyek venni néha plázába is, meg lusta vagyok, itt lófrálok egész nap.
Hát b*.zdmeg, ez nem mehet tovább, nekem kell az a kib*.szott pénz, mert nem vehetnek meg mindent a szüleim, és nem tudok gyűjteni semmire azon felül, hogy megveszem a fontos dolgokat a rokonoktól kapott pénzen.
Ez sok.......
16/F
A kérdés adott, ne térjünk le, hogy én jól vagy rosszul élek, kösz.
"Be kellett volna mennem a munkaügyibe, én hülye, csak elvette a kedvem a túljelentkezés, és nem mentem. "
Hát, most hogy látod a problémát a lehetőség adott. Leszólni nem akarlak, mert az, hogy felismered, hogy változtatnod kéne már egy lépés a felnőttség felé.
16 éves kortól (legálisan) ha jól tudom csak diákmunkát vállalhatsz, tehát diákszövetkezettel kellene kezdened (ha ismerősnél dolgozhatsz feketén, az persze más kérdés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!