Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Portás szeretnék lenni, hol...

Portás szeretnék lenni, hol tudnék ilyen jellegű munkát találni?

Figyelt kérdés
Manapság hol alkalmaznak még portásokat? Szállodákon és iskolákon kívül hol lehet még próbálkozni?

2015. júl. 24. 22:56
 1/8 anonim válasza:
25%
jó magasra tetted a lécet emberxd
2015. júl. 24. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:

gyáraknál is...

nézz fel a kozigallas.gov.hu-ra, de mivel nyugdíjas állás nehéz lehet a bejutás

2015. júl. 24. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
8 általánossal végzik és sajnos ilyen végzettségű emberből rengeteg van és nagy a munkanélküliség közöttük
2015. júl. 25. 14:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Remélem nekem szerencsém lesz, és bejutok valahová. Kb ez az egyetlen szakma, amit el tudok képzelni magamnak.
2015. júl. 25. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Őrző védő cégeknél.

A legtöbb cég manapság szerződik egy biztonsági céggel, és "csomagban" veszik meg a teljes személyzetet, a fegyveres őröktől kezdve, az éjjeli őrségen át portán dolgozó host(es)ekig.

2015. júl. 25. 21:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre, csak elég alacsony vagyok, és gyenge fizikumú, az nem gond?
2015. júl. 25. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy különböző embereket ad a biztonsági cég, értelem szerűen a fegyveres őr más típus, mint a lányok a portán, vagy a hátsó garázsnál a beengedő emberek. Viszont mind ugyanannak a cégnek az egyenruháját hordják, mind ugyanonnan jönnek, ettől még van feladat, ahova nem a 2 méterest fogják odaültetni.
2015. júl. 25. 22:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik, meg fogom próbálni. Köszönöm a tippeket!
2015. júl. 26. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!