Portás szeretnék lenni, hol tudnék ilyen jellegű munkát találni?
Figyelt kérdés
Manapság hol alkalmaznak még portásokat? Szállodákon és iskolákon kívül hol lehet még próbálkozni?2015. júl. 24. 22:56
1/8 anonim válasza:
jó magasra tetted a lécet emberxd
2/8 anonim válasza:
gyáraknál is...
nézz fel a kozigallas.gov.hu-ra, de mivel nyugdíjas állás nehéz lehet a bejutás
3/8 anonim válasza:
8 általánossal végzik és sajnos ilyen végzettségű emberből rengeteg van és nagy a munkanélküliség közöttük
4/8 A kérdező kommentje:
Remélem nekem szerencsém lesz, és bejutok valahová. Kb ez az egyetlen szakma, amit el tudok képzelni magamnak.
2015. júl. 25. 21:30
5/8 anonim válasza:
Őrző védő cégeknél.
A legtöbb cég manapság szerződik egy biztonsági céggel, és "csomagban" veszik meg a teljes személyzetet, a fegyveres őröktől kezdve, az éjjeli őrségen át portán dolgozó host(es)ekig.
6/8 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre, csak elég alacsony vagyok, és gyenge fizikumú, az nem gond?
2015. júl. 25. 21:59
7/8 anonim válasza:
Mondom, hogy különböző embereket ad a biztonsági cég, értelem szerűen a fegyveres őr más típus, mint a lányok a portán, vagy a hátsó garázsnál a beengedő emberek. Viszont mind ugyanannak a cégnek az egyenruháját hordják, mind ugyanonnan jönnek, ettől még van feladat, ahova nem a 2 méterest fogják odaültetni.
8/8 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik, meg fogom próbálni. Köszönöm a tippeket!
2015. júl. 26. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!