Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire bírható a 3 műszakos...

Mennyire bírható a 3 műszakos munkarend?

Figyelt kérdés
egy gyárba mehetnek dolgozni 3 müszakba ,de sose voltam meg 3 műszakba mennyire bírható ki? 8oras munkarendel?

2015. okt. 6. 05:17
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Nehezen,főleg ha beiktatnak "kötelező" túlórákat hétvégente,mint a szombat délelőtt,szombat délután és vasárnap,éjszaka.Remélem nem ilyen görény a céged,a miénk ezt csinálta.Most átrakott minket 4 műszakba,ez még embertelenebb mint a 3.Mert most úgy járunk hogy 4 nap reggel,egy pihi,4nap délután,egy pihi,4 nap éjszaka 2 pihi,de ebből is az egyiket átalszod mert akkor jössz haza.
2015. okt. 6. 06:09
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

18 éves korom óta csinálom, 20 éve...

7 nap éjszaka, pénteken kezdek, így következő hét péntek reggel fejezem be. Hétvége szabad. Hétfőtől 7 nap délután, majd hétfő-kedd szabad. Aztán három hétig elszórva a délelőttök, majd kezdem újra.

Nekem semmi gondot nem okoz :) pedig közben szültem is, kicsi mellett is csináltam.

2015. okt. 6. 07:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Orvosilag bebizonyították, hogy mennyire káros az emberi szervezetre. Külföldön nem is nagyon engedik, csak bizonyos munkakörökbe. Ide jönnek a cégek, mert itt megtehetik (lsd Hankook, őket már kitiltották pár helyről).

Sajnos az emberek rákényszerülnek, mert nincs jobb. ÉN max. pár évig csinálnám, tovább nem.

És nagyon el fogsz hízni, mert nem pihensz rendesen, és éjszaka fogsz enni.

2015. okt. 6. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet bírni? Több tízezer ápolónő kibírta már. Elhízás nélkül... Én is.
2015. okt. 6. 08:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálnám, káros és általában nem is fizetik meg rendesen.
2015. okt. 6. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért egy ápolónő és egy gyári munkás között óriási a különbség.Mi gyárba egyáltalán nem ülhetünk.Kapkodó ápolónőt viszont nem láttam még.Nem leszólni akarom,mert fontos a munkátok,de ég és föld.
2015. okt. 6. 23:57
 7/7 A kérdező kommentje:
160 ezer ft-s netto fizetesert napi 8oras munkarendben
2015. okt. 9. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!