Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek milyen munka való...

Szerintetek milyen munka való nekem?

Figyelt kérdés

Igazából szeretnék egyetemre menni csak nem tudom melyikre,és jó lenne ha írnátok egy pár javaslatom. Igazából biológia szakon vagyok a gimnáziumban. De ember orvosként nem tudnám magam elképzelni mert rosszul vagyok a vértől. Állatorvosként viszont eltudnám magam képzelni,csak nehéz bekerülni. A fizetőst megéri? Vagy rendőrtiszti?

Vagy szerintetek mit kéne tanulnom?

2015. okt. 5. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Allatorvos _vagy_ rendor? Erdekes parositas...

Kb. elsos lehetsz, ugyhogy raersz ezt eldonteni par ev mulva, amikorra mar kb. kepben vagy mit akarsz. Ne masok dontsek el mit fogsz evtizedekig csinalni.

2015. okt. 5. 18:18
 2/8 A kérdező kommentje:
De ajánlani lehet?
2015. okt. 5. 18:27
 3/8 anonim válasza:
100%

OK, hogy biológia szakon tanulsz, de nem írtad, hogy szereted-e igazán a biológiát. Meg úgy általában jó tanuló vagy-e.

Az orvosi egyetemekhez (az állatorvosihoz is) nem elég még egy 'jó' bizonyítvány se. Igen nagy a túljelentkezés és teperni kell, ezerrel ráfeküdni a bioszra és a fizikára, hogy egyáltalán megpróbálhasd.

Viszont ha irtózol a vértől akkor az állatorvosi is kilőve, mert ugyebár az állatokban is vér folyik, és ráadásul egy állatorvos hamarabb kerülhet a vérrel közelségbe, mint például egy fül-orr-gégész, vagy reumatológus, lévén majdmindent neki kell ellátnia egy állaton.

A rendőri pályánál azt kell fontolóra venned, hogy mennyire vagy alkalmazkodóképes. Hogy tudod elfogadni az utasításokat/parancsokat, mennyire vagy tisztelettudó akkor is, ha mondjuk neked nem tetsző v. szerinted logikátlan feladatot kellene csinálnod. Ugyanis a rendőri lét elsősorban a fegyelmezett parancsvégrehajtásról szól, meg egy csomó jogi bükkfanyelv és jog és szabály megtanulásáról. Illetve baromi kényelmetlen, kellemetlen helyzetekbe való kerülésről. (senki sem nyomozó főfelügyelőként kezdi a szakmát ugyebár) Ha neked ez gond nélkül menne, akkor vágj bele.

2015. okt. 5. 19:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Állati vértől nem irtózok,egyszerűen nem tudom mi legyek. Nagy segítség lenne hogy biológiával hova tudok tovább menni,meg mit érdemes elvégezni.
2015. okt. 5. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehetsz biologus is.
2015. okt. 6. 02:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Milyen munkára számíthatok?
2015. okt. 6. 06:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem biológusként,milyen fizetéssel?
2015. okt. 6. 06:16
 8/8 anonim válasza:

[link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..

[link]

[link]

[link]

[link]

/palyak_foglalkozasok_kepzesek/kerteszmernok

[link] /palyak_foglalkozasok_kepzesek/kornyezetmernok__korszeru_szakma_nagy_multtal_es_biztato_jovovel

[link] /palyak_foglalkozasok_kepzesek/okotoxikoligus

2015. okt. 6. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!