Lehetek tűzoltó, ha van rajtam (most) kis túlsúly?
Abszolút nem tudok mit kezdeni most magammal, csak tengődök, és ennek eredményeképp nem mozgok mert nincs kedvem semmihez, de elgondolkoztam a tűzoltóságon és tetszene a dolog. De nem tudom merjek-e jelentkezni, meglátnának hogy nem vagyok kigyúrt megtermett legény, lehet kiröhögnének. Pedig meg tudom csinálni amit kérnek, jártam pár évig konditerembe, és le tudnám adni ha az kellene.
Vajon adnának nekem esélyt?
először is melyik dimenzióban élsz, ahol a tűzoltók külön külön mennek a helyszínre és különböző időben érnek oda :)
Másodszor jól látod a mostani állapotom, mert tényleg ilyen vagyok mint a puding, de ha bekerülnék akkor egyértelmű, hogy ismét 180 fokot vennék és maximálisan teljesítenék... mert lenne valami, ami motiválna. De szerinted most mégis mi motiváljon? :)
Szerintem először add le a túlsúlyt (azzal veszteni semmiképpen nem vesztesz és utána nagyobb önbizalommal próbálhatod meg.
Ki lehet tűzoltó?
aki a hivatásos szolgálatra egészségi, pszichikai, fizikai szempontból alkalmas.
Néhány dolog, ami nem teszi lehetővé, hogy valaki hivatásos tűzoltó legyen:
betöltötte 35. életévét
büntetett előéletű
szemüveges vagy kontaktlencsét visel
rövidujjú póló alól kilátszó testrészen tetoválást visel
ha testében valamilyen fém található (csontoknál, stb)
színtévesztő
allergiás, asztmás
hallása károsodott
a katonai sorozáson alkalmatlan vagy korlátozott minősítést kapott"
Azt hiszem, középfokú végzettség vagy érettségi is kell hozzá és 5 hónapos kiképzés után lehet csak valaki tűzoltó.
Ki lehet tűzoltó?
aki a hivatásos szolgálatra egészségi, pszichikai, fizikai szempontból alkalmas.
Nem derül ki, hány éves vagy, nem linkeltem be, de betöltött 18 év szükséges hozzá.
Másodszor írod le, hogy adnának-e esélyt, de ezen kívül semmilyen infót nem osztasz meg magadról, azon kívül, hogy jártál valamikor - mert az sem derül ki, mikor - konditerembe?
Hány km-t tudsz lefutni MOST? Egyfolytában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!