Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetek tűzoltó, ha van...

Lehetek tűzoltó, ha van rajtam (most) kis túlsúly?

Figyelt kérdés

Abszolút nem tudok mit kezdeni most magammal, csak tengődök, és ennek eredményeképp nem mozgok mert nincs kedvem semmihez, de elgondolkoztam a tűzoltóságon és tetszene a dolog. De nem tudom merjek-e jelentkezni, meglátnának hogy nem vagyok kigyúrt megtermett legény, lehet kiröhögnének. Pedig meg tudom csinálni amit kérnek, jártam pár évig konditerembe, és le tudnám adni ha az kellene.

Vajon adnának nekem esélyt?

2015. okt. 3. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Azért remélem, ha rámomlik az égő házam nem te érsz oda elsőnek, hogy aztán a sisakoddal a kezedben azon tanakodj, hogy vajon be kéne gyere értem, vagy már mindegy.
2015. okt. 3. 21:20
 2/8 A kérdező kommentje:

először is melyik dimenzióban élsz, ahol a tűzoltók külön külön mennek a helyszínre és különböző időben érnek oda :)

Másodszor jól látod a mostani állapotom, mert tényleg ilyen vagyok mint a puding, de ha bekerülnék akkor egyértelmű, hogy ismét 180 fokot vennék és maximálisan teljesítenék... mert lenne valami, ami motiválna. De szerinted most mégis mi motiváljon? :)

2015. okt. 3. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem először add le a túlsúlyt (azzal veszteni semmiképpen nem vesztesz és utána nagyobb önbizalommal próbálhatod meg.

Ki lehet tűzoltó?

aki a hivatásos szolgálatra egészségi, pszichikai, fizikai szempontból alkalmas.

Néhány dolog, ami nem teszi lehetővé, hogy valaki hivatásos tűzoltó legyen:

betöltötte 35. életévét

büntetett előéletű

szemüveges vagy kontaktlencsét visel

rövidujjú póló alól kilátszó testrészen tetoválást visel

ha testében valamilyen fém található (csontoknál, stb)

színtévesztő

allergiás, asztmás

hallása károsodott

a katonai sorozáson alkalmatlan vagy korlátozott minősítést kapott"

Azt hiszem, középfokú végzettség vagy érettségi is kell hozzá és 5 hónapos kiképzés után lehet csak valaki tűzoltó.

2015. okt. 3. 21:27
 4/8 A kérdező kommentje:
egy hátrányom sincs a felsoroltak közül, és ha lenne az az 5 hónapos képzés ott persze a maximumot nyújtanám, de egyelőre csak adják meg a lehetőséget, hogy legyen is motiváció.
2015. okt. 3. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Ki lehet tűzoltó?

aki a hivatásos szolgálatra egészségi, pszichikai, fizikai szempontból alkalmas.

Nem derül ki, hány éves vagy, nem linkeltem be, de betöltött 18 év szükséges hozzá.

Másodszor írod le, hogy adnának-e esélyt, de ezen kívül semmilyen infót nem osztasz meg magadról, azon kívül, hogy jártál valamikor - mert az sem derül ki, mikor - konditerembe?

Hány km-t tudsz lefutni MOST? Egyfolytában?

2015. okt. 3. 22:36
 6/8 A kérdező kommentje:
22 vagyok, a kondim az jó annak ellenére, hogy mivel most semmi dolgom lusta vagyok, de amikor 1 éve még jártam konditerembe akkor egyhuzamban úgy 30-40 fekvőt toltam, 100 felülés a futást meg ha futottam is általában futógépen, fekve nyomás 60 kiló x 8 szóval szerintem nem vagyok olyan puhány, de ez mind az én tempóban volt, nyilván ha vannak elvárások akkor jobban odateszem magam. érettségim is van, most épp a C-s jogosítvánnyal szenvedek hogy megszerezzem, úgy hallottam ez akár előny is lehet
2015. okt. 4. 01:10
 7/8 anonim ***** válasza:
csak arra próbáltam rámutatni, hogy ne itt kérdezgesd, hanem menj el és vágj bele
2015. okt. 4. 13:26
 8/8 Csicsky válasza:

Itt megmondják, hogy hogyan lehetsz tűzoltó:

[link]

[link]

2015. okt. 4. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!