Magyarországon milyen munkakörökben keresnek úgy nagyjából 250 bruttót?
Te csak hiszed h sokat szoptal...eleve hol all a te tudásod egy programozoehoz (sehol.)
Persze te csak jot rohogsz mert a muffod miatt kiveteleztek veled es a vegen megis te osztod a lapot olyanoknak akikhez kepest sehol se allsz. Es ezt te is tudod amitol meggechibb leszel
Jajj de buta vagy istenem :-D
Egyértelmű, hogy egy informatikus sokkal többet tud nálam, ezáltal sokkal jobban is keres. A párom is fejlesztő :-) Jah és senki se kivetelezik velem, mert nem egy vállalatnal ülök alapból :-) És igen sokat szoptam mert középiskolás koromban is magamat tartottam el egy Szaros mekis fizetésből, úgyhogy nekem papolhatsz, de olyan jót nevetek most is rajtad a KV-mat szurcsolgetve és készülődvnen a munkahelyemre :-D
Hr letedre nem tudsz megserteni?
Pedig ez lenne a munkad, h embereknel elerd h kenyelmetlenul erezzek magukat.
Ne hozz mar szegyent a szakmara...
Vaagy kell még szemelyes info? Cv-bol mar tudsz sertegetni?
hát bocs, de első munkahelyem egy állami cég volt, protekcioval kerültem be, mint kb mindenki, és 200 nettót megadták, meg vonatjegy téritést MINDEN HÉTVÉGÉN!!!
nekem meg egy teljes áru retúr jegy olyan 12 ezer forint plusz a helyjegyek, ugyhogy simán volt pofám összekukázott jegyekkel lehuzni a visszatéritést minden héten.
meg én most ugy keresek ennyire keveset, hogy régen még kevesebbet kerestem, tehát már fizetésemelést sem nagyon várhatok, mert nem régen kaptam (kb egy éve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!