Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon milyen munkakör...

Magyarországon milyen munkakörökben keresnek úgy nagyjából 250 bruttót?

Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 18:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, hogy lepontozol, mert az élet engem pontoz fel :-D mellesleg elég sokat "szoptam" és mégsem lettem keserű. Nem kivételezek senkivel és amúgy is, 95%ban csak férfiakat interjúztatok, mert csak informatikusokkal dolgozom.
2015. okt. 4. 19:22
 22/28 A kérdező kommentje:

Te csak hiszed h sokat szoptal...eleve hol all a te tudásod egy programozoehoz (sehol.)

Persze te csak jot rohogsz mert a muffod miatt kiveteleztek veled es a vegen megis te osztod a lapot olyanoknak akikhez kepest sehol se allsz. Es ezt te is tudod amitol meggechibb leszel

2015. okt. 4. 19:41
 23/28 anonim ***** válasza:

Jajj de buta vagy istenem :-D

Egyértelmű, hogy egy informatikus sokkal többet tud nálam, ezáltal sokkal jobban is keres. A párom is fejlesztő :-) Jah és senki se kivetelezik velem, mert nem egy vállalatnal ülök alapból :-) És igen sokat szoptam mert középiskolás koromban is magamat tartottam el egy Szaros mekis fizetésből, úgyhogy nekem papolhatsz, de olyan jót nevetek most is rajtad a KV-mat szurcsolgetve és készülődvnen a munkahelyemre :-D

2015. okt. 5. 07:44
 24/28 A kérdező kommentje:

Hr letedre nem tudsz megserteni?

Pedig ez lenne a munkad, h embereknel elerd h kenyelmetlenul erezzek magukat.

Ne hozz mar szegyent a szakmara...

Vaagy kell még szemelyes info? Cv-bol mar tudsz sertegetni?

2015. okt. 5. 07:49
 25/28 A kérdező kommentje:
Ja meg azt se porbald akk tagadni h még en a kis gepesz alapdiplomammal is sokkal komplexebb tudassal rendelkezem, megis sokkal tobbet keres hozzam kepest egy hr-es is, akinek kb a noi megerzesek meg az iras olvasas szintjen ki is merul a szaktudasa
2015. okt. 5. 07:53
 26/28 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy többet tudsz, de mégsem tudod érvényesíteni magad. Azt hiszem, ennél a pontnál meg is nyertem a csatát. Nah megyek megiszom a kis munkahelyi KV-mat is, elolvasom a híreket és leinterjúztatok egy fejlesztőt, akit majd eladok és pénzt kapok érte ;)
2015. okt. 5. 09:27
 27/28 anonim ***** válasza:
A bérigényeddel van a baj. Legalábbis ez a legszembetűnőbb. Az egyetemen ilyen habos, rózsaszín álomvilágban élnek a mérnökök, hogy ha kikerülnek az iskolapadból ők nettó 250-ért fognak dolgozni. A valóság ezzel szemben az, hogy néhány kivételtől eltekintve ennél jóval kevesebbet keresnek kezdőként, átlagosan. A tárgyalóképes angol nyelvtudás pedig alapvető manapság. Az megint más kérdés, hogy az évek múlásával és a tapasztalat gyarapodásával komoly pénzeket lehet keresni. De ehhez egy út vezet, amin nem tudsz rövidíteni.
2015. okt. 6. 18:29
 28/28 A kérdező kommentje:

hát bocs, de első munkahelyem egy állami cég volt, protekcioval kerültem be, mint kb mindenki, és 200 nettót megadták, meg vonatjegy téritést MINDEN HÉTVÉGÉN!!!

nekem meg egy teljes áru retúr jegy olyan 12 ezer forint plusz a helyjegyek, ugyhogy simán volt pofám összekukázott jegyekkel lehuzni a visszatéritést minden héten.

meg én most ugy keresek ennyire keveset, hogy régen még kevesebbet kerestem, tehát már fizetésemelést sem nagyon várhatok, mert nem régen kaptam (kb egy éve)

2015. okt. 6. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!