Magyarországon milyen munkakörökben keresnek úgy nagyjából 250 bruttót?
hát nőknek könnyü
valdd be, hogy a szép fiukkal hr-esként kivételezel.
Miért?
HR-es vagy? Tehát ha pl bemegy egy olyan ember, aki kockult, mig te buliztál, tehát sokkal többet kinlódott a tudásáért mint te, és te meg fintorogsz azon, hogy nem elég magas az EQ-ja meg nem beszél 3 nyelvet?
NA EZÉRT!
Az összes HR-es egy fekete lyuk...odamegyek interjúra, csináljátok a feszültséget, közben meg 8 általános elég a munkátokhoz.
Ja meg azért is ment a leszavazás, mert lány létedre többet keresel, mint én 30 éves koromra sem fogok.
Pedig én sokkal többet szoptam az iskolában, mint te.
Legutobb is alakult valami egy csajjal, de nem vette be a gyomrom, hogy ő érettségivel többet keres hozzám képest egy százassal.
valószinüleg eleinte nem a taplóságom miatt nem vettek fel, mivel a tapolóság csak a sok elutasitás eredménye.
egyébként meg az ún. sikeres emberek tudnak még csak szemetek meg taplók lenni, már megbocs, de nagoyn sok mindent megengedtek magatoknak...persze manipuláció az megy, meg a simulékonyság. KÉPMUTATÓ emberek.
mondjuk engem nem érdekel, tapossátok csak egymást, de ne én legyek a xararc, hogyha kóstolgattok és visszapofázok.
Mert sajnos nem nézitek ki belőlem.
engem a mostani munkahelyemen nem utálnak különösképpen, előző munkahelyemen meg elmondtak mindenféle alkalmatlannak.
csak épp az itteni munkahelyemen a 3 diplomás gyárigazgató megbízik bennem, előző munkahelyemen meg a kócerájvezető egy 40+os fószer volt, aki előtte báli zenész volt, csak benyalta magát a helyére. 2013-ban szerzett gépészmérnök oklevelet, én meg 2012-ben.
Na mindegy, az már elmúlt szerencsére, bár ott jól kerestem, mondjuk mondhatnám, hogy állam pénzén semmi se drága :D
Mostani munkahelyem is egy gyár, mondjuk sokkal kisebb 50-60 fő, és itt ÉRDEKES módon nem vagyok közutálatnak kitéve...
vagy lehet azért van ez, mert itt mindenki olyan ortopéd, mint én?
és vakok közt meg félszemű a király alapon felnéznek rám?
mindössze a termelésvezető olyan ember, aki a rosszindulatúság netovábbja.
képes olyan embereket ócsárolni, akikkel ÉLETÉBEN nem beszélt még, én már kaptam olyanokat tőle, hogy felakaszt a darura, mert egy rossz rajzot vittem le neki.
És nem votl arra tekintettel, hogy 2 hónapja voltam ott és az akkori főmérnök meg a másik tervező felmondott és rám dobták az egész tervezési osztályt...
na ez az ún. rosszindulatú ember.
Engem nem érdekel a szakmai tapasztalata, nem érdekel a szorgalma, mert egyébként is mindenhez nagyon negativan áll, hogy igy nem lehet úgy nem lehet, aztán ŐRJÖNGVE és mindenkit ócsárolva végül megcsinálja akármennyi túlóra árán.
Ja és én vagyok a rosszindulatú?
Meg velem nem lehet dolgozni?
ún. sikeres fiatalokkal is kapcsolatba kerülök munkám során, velem egyidős és 500 felett kereső gyerek pl egy szállítást nem birt leszervezni, pedig valami fejlesztési vezető volt a titulusa, FOGGGGGGALMA nem volt az egészről, ami még ne is baj, de azontúl még egy határozott véleménye sem volt, ami mondjuk egy managertől/vezetőtől elvárható lett volna.
És engem meg sokkolt, hogy ilyen emberek keresnek jól. Engem meg sokkal jobban szopatnak és dobnak pár fillért.
Persze azt nem tagadom, hogy az emberekhez fullra nem értek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!