Beleszólhat egy főnök az alkalmazott magánéletébe?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a főnökök nézhetik az alkalmazottak facebookját, és ha nem tetsző dolgot írnak ki vagy kommentelnek akkor ezért megróják vagy kirugják. Egy munkahelyről tudom is, hogy ezt csinálja és ha nem tetszőt írnak ki kirugják őket. Ez legális?2015. okt. 2. 08:11
11/12 anonim válasza:
a cégek meg jól tennék, ha nem adnának okot az alkalmazottnak, hogy ócsárolják őket!!!!!!!
Ha valaki oylat ír ki a cégről, amiylen disznóság ott valóban megtörtént, akkor az igazgatóság inkább húzza be fülét farkát, s kérjen bocsánatot, tegyen érte, hogy többé nem fordul elő.
12/12 anonim válasza:
Szerintem nem,nekem mégis volt rá példa. Szedjem le ezt meg azt a képem mert neki nem tetszik, tegyek fel több sminket, más ruhát, fessem át a hajam (komoly cég, diplomás beosztás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!