Irodisták! Nektek mennyi a fizetésetek?
Megpályáztam egy állást, egy kisebb cégnél irodai munkáról lenne szó. A férjem szerint kevés lenne a fizetés, és más helyen ugyanezt a munkát többre értékelik, de én nem teljesen értek vele egyet. (Tehát kicsit megy a huza-vona, hogy elvállaljam vagy sem.)
Persze nem mindegy, hogy ki, milyen beosztásban dolgozik és mekkora cégnél, de azért érdekelne egy általános közvélemény kutatás! :)
Köszi előre is!
"Irodisták.. De imádom ezt a kérdést."
Én már nem húzom fel magam az ilyenen. Nagyjából ezt szokta jelenteni: olyan irodai munka amit akár egy érettségivel is el lehet végezni kis betanitás után.
11 és 12-es hozzászóló, ha elolvastátok volna a kifejtést, abban láthatjátok, hogy leírtam, hogy "Persze nem mindegy, hogy ki, milyen beosztásban dolgozik és mekkora cégnél,..."
Gondoltam ha valaki válaszol és elolvassa az utolsó sort is, akkor beleírja, hogy milyen irodai munkát végez és mi a feladata adott bérért.
Én nagyon bírom az olyan kommentelőket akik el sem olvassák az egészet, hanem rögtön beírnak egy teljesen értelmetlen, a témához nem vágó hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!