Taposs lefelé, nyalj felfelé tényleg elég ennyit tudni a munkahelyen a karrierhez?
Mit érdekes mit tudsz milyen képzést végeztél, milyen ember vagy. Semmit se számít. Az hogy kinek a kije vagy na az igen. És lehet belőled bármi. Nem érdekes hogy semmihez se értesz, egyből lehet belőled cégvezető, államtitkár, miniszteri biztos, vagy akármi.
Ez megy nagyban állami nagy céges környezetben is, de ez megy egy semmi kis porfészek cégnél is. Ott is ki a vezető aki osztja az észt? Hát egy valakinek a valakije.
Mit érdekel téged az hogy mi a végzettsége, vagy milyen tapasztalatai vannak?
Mert gyűlölöm ha hüléynek néznek és a pofámba hazudnak.
Mi oka lehet annak hogy titok egy vezető esetében hol végzett mit végzett hol dolgozott eddig mit dolgozott miközben azzal kábítanak hogy egyetem meg ilyen munkahely meg olyan pozíció meg stb stb
És amikor az ember utána akar nézni semmit se talál.
Vajon miért is titok az hogy mely egyetemen mely szakot végezte el? Miért is titok az hogy mely cégnél milyen beosztásban volt?
Na megmondjam miért titok? Azért mert kamu az egész és egy szó se igaz. Csak azt mégse akarják mondani hogy "na itt a haver Józsi aki analfabéta beszélni se tud semmihez se ért de mégis ő a főnök mert koma-ennyi".
én mindig úgy szoktam feltenni a kérdést, hogy ha ilyen okos vagy, miért robotmunkából akarsz karriert csinálni?
ez olyan tipikus magyar mentalitás, hogy mindenki hibás, csak én nem.
nekem nem egy ismerősöm van, aki a saját kreativitásából él...és nem kellett ahhoz az, hogy valakinek a valakije legyen...csak szimplán nem sírt, hanem megcsinálta a saját karrierjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!