Online cikkírói álláshoz milyen szakképesítés kell?
Nekem tetszene az ilyen jellegű munka, és szívesen is csinálnám... Viszont nincs meg hozzá a megfelelő szakképesítésem, ugyanis egyszerű szakmunkás vagyok.
Esetleg valaki, aki dolgozott ilyen vagy ehhez hasonló munkakörben, leírná a tapasztalatait? Köszönöm!
Több út van.
1. Szőrös Zoltán: Ő a Kalasnyikov fegyverek önjelölt,autodidakta szakértője. Ma már saját portálja van és számos fegyveres szaklapban cikkezik.
2. Franco Marko: Elkezdett kommentelni,majd küldözgette az írásait újságoknak és portáloknak és bejött a népnek.
3. Ez a leggyakoribb: Nyalás,protekció,papi pénze.
Köszönöm a válaszokat!
És akkor sem lehet megélni, ha például a femina.hu -ra írnék meg ilyen nagyobb látogatottságú webekre? (ez most csak egy példa volt)
dehogy kell hozzá szakképesítés. Látásmód, kretivitás. Ennyi. Én is voltam, egy magazin online részén. A magazinba nem sikerült bekerülnöm, és még nem is fizettek érte. Pedig a főszerkesztő sokszor a magántelefonomon hívott.
Indíthatsz blogot. Sajtát domain, jó cikkek, jó online marketing és pénz is lehet a reklámokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!