Akinek 5 éves C++ fejlesztői tapasztalata van és?
Figyelt kérdés
...nem keres pesten legalább netto 400-at akkor ott váltani kéne?2015. szept. 20. 22:03
2/5 anonim válasza:
váltani, de nagyon sürgősen...
néz körül a linkedinen!
3/5 anonim válasza:
Azért az attól is függ, hogy mi az illető célja. Én egy kutatóintézetben dolgozom, vannak itt emberek 5 éves C++ tapasztalattal és kisebb keresettel. Szerintem itt sokan a (nem csak fejlesztői) tapasztalatért dolgoznak, másrészt sokan nem tervezik ezt örök állásnak, de egy darabig ettől még érdemes itt maradniuk. Időnként persze jön az elvándorlási hullám.
4/5 anonim válasza:
Nyelvtudásod van? C is megy? 5 év C++ az már elvileg meg kellene, hogy érjen 400 nettót - bruttó 600k-t kb.
5/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül.
Programozás és programozás között hatalmas különbségek vannak. Több mint 5 éves tapasztalatom van, de találkoztam már állásinterjún olyan durva beugró feladatsorral, amit nem tudtam megcsinálni, mert egyszerűen a napi munkám nem azon a szinten van.
Ahogy én is interjúztattam már olyan fejlesztőt, akiről kiderült, hogy gyakorlatilag nagyon egyszerű algoritmusokat rak össze évek óta, mutattam neki egy nem túl bonyolult kódot, de nem úgy nézett ki, mint aki látja, hogy miről van szó.
Önmagában tehát az 5 év gyakorlat még nem jelent semmit, de ha tényleg jó vagy benne, akkor érdemes nézelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!