Intervaicard Ltd, volt már valakinek tapasztalata ezzel a céggel, ausztriai munkára közvetítenek ki 20000Ft fejpénz ellenében de a neten nem találok róluk semmi információt?
Fele annyiból kimész kirándulójeggyel vonattal munkát keresni, ami 4 napig érvényes visszaútra is.
Angol ltd, osztrák munkára, regisztrációs díjért??
Fizetni bármit is, pl. utiköltséget, depositot, programdíjat stb. majd ha aláírtad a külföldi munkaszerződést, addig senkinek semmit , mert az tuti átverés lesz.
Sziasztok. én befizettem 20-at és kaptam egy katalógust... BESZOPTAM! A beeetetés úgy kezdődik: hogy munka nyelvtudás nélkül, minimális nyelvtudás kell persz mindenki a mai kiéheztetett világban örül hogy nem 80-at kap ugye?
Mire észbekapsz már egy munkaközvetítő hálójában vagy. Na dolgozni szerettél vólna és már fizetsz...
Nos a kövi telószámokat figyeld: 06 30 553 26 01 és 06 30 95 22 232 a cégneveket cserélgetik, én rákerestem a címre műholdas google térképpel és mondanom se kell hogy nem egy palota, nooormális épület jött ki! Előre sose utalj lóóóvét, én már megtanultam......
06-30/95-22-232
ezt ne hívjátok fel....ez egy brutális nagy ciigány asszony..... ro,hadjon meg az aki pofátlan és szemtelen.... az állam oda figyelhetne hogy,ki nem fizet adót és hogy lopja a pénzt.... kérem aki ezt a számot látja az küldje el a cigányt a bús picccsájába.... egy pár link
Sziasztok! Jelenleg Én is Ausztriában szeretnék elhelyezkedni párommal és szint úgy találkoztam az említett tetűkkel.
Tőlem/Tőlünk kobakonkénti 250 Eurót kértek volna , arra hivatkozva hogy a szállás első hónapban nem ingyenes csak utána. Befizetés (500 Euró) , és utána "küldik postán" a szerződést.
Második hívásom már saját fejjel és a Ti válaszotok által összeállítottam számára , egy igen erős konkrétan mindenre rákérdezős "feladat sort". Hát mondanom sem kell , lenézően és flegmán válaszolt annyit , hogy őt hogy hívják. Semmilyen más információt nem tudott válaszolni. Amikor utolsó kérdésem feltettem , hogy : Személyes találkozóra , ügyintézésre mikor lenne lehetőség , annyit mondott hogy Bécsben tartózkodik most s mindörökké. Elváltak útjaink. Szerencsére Én nem jártam rosszul .
Ez csak egy eset sajnos több is volt.
Vigyázzatok !
Sajnos nekem nem enged nagyon mást az élet (végzettségek) így én ilyesmiket kerestem:
+36308652076 Molnár Mária Katalin
és a többi amiket már linkeltetek....
Sok szerencsét Nektek!
Sziasztok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!