Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Intervaicard Ltd, volt már...

M3 kérdése:

Intervaicard Ltd, volt már valakinek tapasztalata ezzel a céggel, ausztriai munkára közvetítenek ki 20000Ft fejpénz ellenében de a neten nem találok róluk semmi információt?

Figyelt kérdés
Ausztriai munkát hirdetnek,felhívtam őket de a nő nem volt igazán segítőkész,semmi konkrétumot nem árult el csak h küldd vmi regisztrációs lapot,amit ugye a postásnak egyből fizessünk ki 20e/fő,töltsük ki,küldjük vissza és ők akkor kiküldenek vmi osztrák címre de valahogy az egész eléggé fura..

2015. aug. 25. 22:19
1 2
 11/16 anonim válasza:
Full csaló banda, nehogy bárki is fizessen nekik előre, teljesen kamu az összes hirdetésük, ajánlatuk! Én más - nem külföldi munka - kapcsán kezdtem dolgozni velük, egy petákot nem adtak nekem sem. Undorító, a hiszékeny emberekre utaznak!
2017. márc. 4. 02:58
 12/16 anonim válasza:

A cég létezik, de nem nyújtanak szolgáltatást, így lehet, hogy kapsz majd pár papírt az utalás után, de a büdös életbe nem közvetítenek sehova, ELLENŐRIZVE! :)

Sose utalj munkáért, a közvetítők kapnak pénzt a munkahelytől!

2018. júl. 4. 14:14
 13/16 Lujza1206 válasza:

Sajnos én is megjártam. Hosszas győzködés után megtettem amit nem kellett volna. Ausztria Keksz üzemi csomagoló munka volt a hirdetésben decemberben. Azóta már januárban is hirdettek.A telefon szám +36 30 9370681 ami már nem él. E-mail cím Intervaricard@gmail.com. Intervaricard ltd. 1734, Budapest Pf. :93 nem elérhetőek. Ketten csinálják egy "úr" és egy "Hölgy".

Akinek csak tehetitek szóljatok, hogy ne foglalkozzon velük. 2015 óta folyamatosan szedik csalással a sápot. Ne járjatok úgy mint én.

2019. febr. 15. 11:03
 14/16 anonim válasza:
Sziasztok! A párom elküldte nekik a penzt. Mit lehet tenni,,hogy visszakapjuk???
2020. ápr. 2. 17:43
 15/16 anonim válasza:
Feljelentes esetleg??! Ha tobb ember feljelenti oket nem kapjuk vissza a penzunket,, csalasert??
2020. ápr. 2. 17:45
 16/16 anonim válasza:
Sziasztok. Én is beleszaladtam,jóhiszeműségeben/idiótaságomban.Ez egy full kamu, csak azt nem értem ahogy olvasom 2015-óta csalnak/lopnak és azóta nemtörtént semmi.Hívtam a fogyasztóvédelmet, de mivel pénteken délig dolgoznak így majd csak kedden tudom elérni őket.Viszont nem hagyom annyiban, és szerintem ti sem hagyjátok magatokat minnél többen jelezzük hogy csalnak remélgetőleg annál előbb lesz belőle valami (mondjuk legszívesebben személyesen verném ki belőlük az elcsalt pénzt!)!Sok sikert, sziasztok!
2020. aug. 14. 13:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!