Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elég egyszer személyesen...

Elég egyszer személyesen megjelenni az álláskeresési járadék igényléséért?

Figyelt kérdés

Először szerettem volna álláskeresési járadékot igényelni, és elhittem, hogy az online az szó szerint online-t jelent. Mint kiderült, így is meg kell jelennem személyesen, csakhogy időközben lett munkám, ahol most nagyon kényes lenne szabit igényelnem.

Azt szeretném kérdezni, hogy ha nem tudom még odaadni minden papíromat, ugyanis nem érkeztek még meg, akkor azokat később hiánypótolhatom online?

Valamint ha igényelni szeretném a hátralévő pénz 80%-ának egybeni kivételét, azt is intézhetném ezután online, vagy az egy újabb személyes kört jelentene?

ma 18:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!