Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata ingatlanosként a Duna House-nál?

Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy jelentkezek oda, rákerestem neten, de csak régebbi infókat találtam. Van valakinek aktuális tapasztalata erről a munkáról?
2015. aug. 19. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ingatlan ügynökösködés... túl sokra ne számíts tőle, kb. olyan mint a biztosítási ügynökösdi.
2015. aug. 20. 08:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt sem próbáltam még, ezért érdeklődöm.
2015. aug. 22. 07:21
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Kb annyi hogy érdeklődőknek mutogathatsz lakásokat meg ingatlanokat amelyek eladásával a dunahouse-t bízza meg a tulajdonos. Saját költségeden, saját autóval a saját idődben fuvarozhatsz idiótákat a városban, persze vásárolni egyik se fog, csak mocskosul ráérnek, mondván hogy őket "érdekli az ingatlan". Majd valamikor egyszer valahol hitelre vesznek egy lakást persze ha kapnak hitelt. A legtöbb csak nagyon ráérő álmodozó, nem vevő. Persze elvárják hogy te azonnal ugorjál mert neki épp olyan kedve van. Ez neked mind-mind költség lesz, és nem kevés, befelé meg semmi nem jön. Ha nagy nehezen sikerül valamit értékesítened, akkor abból a dunahouse jutalékot kap, amiből te majd kapsz valami kis alamizsnát, persze azt is úgy, hogy számlát kell adnod róla. Tehát ki kell váltanod a vállalkozóit is, aminek szintén brutális havi költségei vannak akkor is, ha egy forint bevételed nincs. Ezt csak akkor csináld, ha qrvára otthon vagy az ingatlanpiacon, vannak kapcsolataid, és nagyon, de nagyon jó vagy értékesítésben, különben csak a bukta lesz belőle, a veszteség, meg a csalódás, esetleg még jó nagy adósságokba is vered magad miatta. Egyáltalán nem ajánlok semmilyen ügynökösdit kapcsolatok nélkül. Ha meg kapcsolataid vannak, nem vagy rászorulva a dunahouse-ra.
2015. aug. 22. 10:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. aug. 24. 10:52
 5/7 anonim válasza:
67%

Nos én nemrég kezdtem a cégnél ezért

amit írok abszolút hiteles.

Először is:-beküldöd az önéletrajzodat

-behívnak egy beszélgetésre,majd ha rátermettnek látszol -behívnak még egyszer egy tesztírásra(személyiségteszt,szövegértés,stb)

-ha ez is sikerül akkor 3napos alaptanfolyam Pesti oktató központban.Ez saját térítéses és irodánként eltérő árat kell érte fizetni(Fehérvár 33ezer Pest 40ezer többit nem tudom de Pesti a legdrágább.)

A tanfolyam nagyon profi volt és nagyon tetszett,mondjuk nekem célom is megtanulni az értékesítést.

-Ezután van egy kb 100 kérdéses online vizsga,amire 15 napod van elvégezni.

-Az alaptanfolyam után már bemehetsz az irodába,ott az elején még bele nem tanulsz kicsit a dolgokba,lesz egy koordinátorod akivel mindent újra átvesztek ha lehet még részletesebben.

Segítenek hogy hogyan bonyolítsd az első telefonhívásaidat.Hogyan csináld az első szerződéskötésedet,és az első ingatlanbemutatásodat.

Az elején még mindenhová mennek veled.(feltéve ha úgy szervezed hogy a koordinátorod is ráérjen akkor.)

Szóval mindent összevetve,nekem nagyon pozitívak a tapasztalataim.

A fizetés jutalékos rendszerű,az elején az ingatlaniroda jutalékának kb 1/3át kapod meg,(feltéve ha te hoztad be,és te is adtad el az ingatlant.Ha ebből csak az egyik teljesül akkor az 1/3felét kapod,sztem az sem rossz)később ha jól dolgozol és szorgalmas vagy felküzdheted a jutalékodat 1/2re.

Az elején főleg hideg hívásokkal dolgozunk.

Az öreg rókák szerint egy év után már az ajánlásaidból is lesz elég ügyfeled.

Szóval ami kell hozzá:Türelem

Szorgalom

Kitartás

Magabiztosság

Állhatatosság

Jó kommunikációs készség

Bírni kell az elutasítást

Ha ezek megvannak benned és persze ha hiszel benne kiváló értékesítő is lehet belőled.Bocsánat Ingatlan értékesítő és tanácsadó.

A fizetésről csak annyit lesz hónap amikor csak 60 000. keresel,vagy éppen semmit,de lesz amikor 600 000.vagy akár többet is.

Ha jól tudsz gazdálkodni a pénzel akkor ez a szélsőség nem okoz majd gondot.

Nekem az a véleményem hogy ez egy profi csapat,szigorúan veszik az oktatást,havonta vannak visszacsatolások,(havi 1nap oktatás Pesten),végig fogják a kezed az elején végigvisznek az összes folyamaton.

Sokan mondják hogy drágán dolgozik a DH.

Lehet hogy drágább mint más iroda de ők legalább foglalkoznak vele hogy szakembert neveljenek egy-egy jobb képességű emberből.

Valamint mid az eladó mind a vevő oldalán is remekül képviselik magukat.

Ezzel együtt nagy a rotáció az új dolgozók közt mert ugyan egyre népszerűbb szakma a munkavállalók körében,még sem tudja mindenki csinálni.

(Mert híján vannak valamelyik felsorolt képességnek)

Remélem hogy sokat segítettem,és ha rászánod megad:Sok sikert és mindent bele!

2016. febr. 6. 15:31
 6/7 anonim válasza:
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy azóta hogy all a karriered? Szakmában dolgozol? Miket tapasztaltál azóta?
2018. szept. 6. 23:35
 7/7 anonim válasza:
Látom hogy régi kérdés, de ha hagytad a picsába akkor jól jártál, én csak buktam rajtuk fél milliót.
2020. jún. 20. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!