Mi történik, ha nem megyek el egy állásinterjúra?
Ma hívtak a Duna Hose-tól, hogy megkaptál az önéletrajzom és, hogy várnának egy személyes interjúra is. (Én persze nagyon örültem a lehetőségnek, csak 1-2 dolog eltántorított)
Megmondom őszintén, hogy a jelentkezés elküdésénél figyelmetlen voltam. azt írták, hogy "Kiemelkedő teljesítményarányos kereseti lehetőség (számlaképesség nem feltétlenül szükséges)"
Tehát, ha jól értelmezem nincs fix fizetés.
Utána olvastam a dolgoknak itt és más oldalakon is és nagyon nincsenek jó véleménnyel erről a munkáról.
Ha tényleg nincs havi fix fizetés, akkor nem szeretnék belevágni. Mert nekem imgáznom is kellene Budapestre.
Nektek van valami tapasztalatotok ezzel az irodával munkával kapcsolatban?
Valamint lenne valamiféle következménye, ha nem mennék el az interjúra, persze előtte felhívnám őket, hogy nem tudok megjelenni, mert már nem aktuális???
Köszönöm előre is a segítséget!
Rendben, köszönöm!
Persze tapasztalatnak jó, de voltam már interjún tehát abból van némi tapasztalatom.
Azért nem is szeretnék elmenni, mert ez nekem kb. 5000 Ezer forintomba kerülne, ami nekem most igencsak nagy kiadás pláne ugy, hogy jutalékos rendszerben nem szeretnék dolgozni, mert nem egy fix megélhetési lehetőség.
Felhívod őket hogy nem mész és kész. Semmi kötelezettséged nincs.
Valószínűleg több 100 más álláskeresőt is behívtak, ha ők keresnek meg akkor biztos teljesítményarányos ingatlanügynöki munka lesz.
Ügynöki munkákra pedig aki el is megy az se biztos hogy belevág, pedig kb. mindenkit felvesznek, aztán vagy nem ad el semmit és lemorzsolódik, vagy sikeres ingatlanügynök lesz belőle és pénzt is tud keresni.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Végül felhívtam őket, hogy nem tudok menni. Szerintem nem volt belőle semmi baj, gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki így járt.
Igen kb. 5000 Ft-ra jönne ki, a tömegközlekedést is hozzászámoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!