Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vélemények a Wizzair-ról?

Vivi63 kérdése:

Vélemények a Wizzair-ról?

Figyelt kérdés

Kinek mi a véleménye vagy esetleg tapasztalata a wizzairról?

Milyen a minősége / érdemes e ott dolgozni / milyen a fizetés ?

Illetve ha valaki tudja akkor leírná azt is , hogy milyen nyelveket érdemes tudni ha a Wizzairnal szeretnék dolgozni (német , angol mellett)

2015. szept. 18. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
13%
Wizzair ? Hát utasként pont kelet európai színvonalú, én nem is szeretem, ha dolgozni akarsz, gondolom utaskísérőként akkor arra jó, feltéve, ha Budapest lesz a bázisod.
2015. szept. 18. 22:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen stewardess szeretnék lenni és igen Bp,

Megkérdezhetem , hogy szerinted miért jó állásként?:)

és köszönöm a válaszod!

2015. szept. 18. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
38%

Tanulj nyelveket, és tanulj minden mást. Soha nem egy cégre szabd a mosolyodat.

Hibás a kérdésed, amikor azt kérdezed, mi a véleményünk egy olyan cégről, amihez egyébként tapsikolnál, ha fölvennének.

A kérdésed alapján úgy tűnik, mintha az adott légitársaságnak csak arra kellene várnia, fölvehessen téged. Fordyítva ülsz a lovon.

2015. szept. 18. 22:35
 4/4 anonim válasza:
87%
Szia nem gondolnám ,hogy el lennél szállva nem is értem az előző válaszolót a lényeg ,hogy ha Budapesten akarsz maradni akkor mindenféle képpen WIZZ Angolt és németet kell tudni de mást nem az angol az felsőfok és mellé egy választpott középszintüleg
2016. jan. 18. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!