Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Gond lehet a reptérnél ha...

Gond lehet a reptérnél ha eltér a kézipoggyász mérete pár centivel megengedettnél?

Figyelt kérdés
WIZZ AIR repülőtársasággal akarok utazni. A megengedett csomag 40 x 32 x 25 cm. Vettem egy ilyen kis anyag táskát aminek a mérete 46 x 28 x 17 cm . Gondoltam h nem teszem annyira tele, s ha gond lessz kicsit összenyomom. Szerintetek elfogadják?

2015. aug. 25. 08:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Teljesen az éppen ott dolgozó személytől függ. Az is lehet, hogy meg sem nézik a méretét.

Én ha jól számolom 16-szor szálltam fel eddig repülőre, és sosem tűnt fel, hogy méregetnék a poggyászokat. Az enyémet biztos nem, de az ránézésre is kisebb.

2015. aug. 25. 08:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Májusba ismerősöm ment Angliába a Wizz Airel és betették a kézipoggyászát egy rácsos keretbe amibe be kellet találjon. Ez nálam is igy lessz vajon??
2015. aug. 25. 08:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy beletetetik, lehet, hogy nem, de ha össze tudod annyira nyomni, akkor nem lesz gond.
2015. aug. 25. 09:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha szemmel láthatóan nagyobbnak veszik akkor bizony beleteszik a rácsba. (én is sokszor láttam, sőt nekem is beletették már nem egyszer) Ha belefér akkor felmehet minden gond nélkül. Ha nem fér bele, akkor van választási lehetőséged

1. feladod rendes poggyászként de fizetni kell

2. kidobsz belőle pár dolgot és ha kevesebb cuccal belefér a rácsba mehet.

Csak egy kérdés. Miért írod a LESZ szót két S betűvel?? Iszonyú ronda hiba.

2015. aug. 25. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:

A WIZZ-nél eléggé személyfüggő.

Tapasztalataim szerint Debrecenben szigorúbban tartatják be az előírásokat, tehát ha Debrecenből repülsz, akkor valószínű hogy megmérik...

Persze ha összébb tudod nyomni...:)

2015. aug. 25. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi gond nyugi. Odamész, aztán vagy belefér, vagy nem.

Ha nem, még mindig van két lehetőséged, okoskodol, és nem repülsz, vagy fizetel, és mész.

Gondolom elfogadtad a feltételeket a foglalásnál. Ha igen, nincs miről beszélgetni.

2015. aug. 25. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

ha nem kemeny falu a taskad es nem rakod tele, akkor ossze tudod nyomni akkorara hogy beleferjen a keretbe. ugy mehet a nagyobb taska is. Ha kilog akkor nem. ezt vagy ellenorzik vagy sem. ha ellenorzik akkor fizetsz, ha nem ellenorzik akkor megusztad es ingyen vitted fel a tulmeretes kezipoggyaszodat.

Ezek fordulhatnak elo.

2015. aug. 25. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:

A személyzet aznapi hangulatától függ. Láttam már őket átengedni olyan csomagot, ami ránézésre necces volt és láttam már, hogy akadékoskodnak alig pár centi miatt.

Én sokkal nagyobb anyag táskával utaztam legutóbb, de nem tömtem meg, simán belefért volna a keretbe, ha belegyűröm. Úgyhogy szerintem elfogadják.

2015. aug. 29. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!