Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A Wizzair milyen gyorsan írja...

A Wizzair milyen gyorsan írja jóvá a Booking.com foglalás után járó 5%-ot?

Figyelt kérdés

2015. szept. 8. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
majd ha lelaktad.
2015. szept. 11. 20:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Már lelaktam, de még semmi...
2015. szept. 11. 23:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg lelaktad, és hetekkel ezelőtt történt, reklamálj az ügyfélszolgálaton. Ne hagyd veszni a pontjaidat.

De mindenképp adj előtte belátható időt a két cégnek, hogy egymás közt lerendezzék.

Nehéz tanácsot adni egy olyan világban, ahol a bank és a légitársaság között is legalább egy napig vándorolnak a pontok.

Szerintem 48 órán belül tényleg meg kellene a jóváírásnak történnie.

De gondolom, a wizzair jogászai nem értenének velem egyet.

2015. szept. 18. 20:16
 4/9 A kérdező kommentje:
2 hét telt el, várok még 2-3 hetet, aztán reklamálok.
2015. szept. 18. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
a következő hónapban írják csak jóvá automatikusan. Ha ez nem történik meg, írj a panaszkezelő osztálynak,vagy a booking.comot hívd,ne a Wizz ügyfélszolgálatot,mert nekik a pénzügyekbe nincs betekintésük.
2015. okt. 6. 19:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, közben megtudtam, hogy a következő hónap 7-e és 10-e között szokták jóváírni, szóval mostanság lesz esedékes a dolog.
2015. okt. 6. 21:54
 7/9 anonim válasza:

Itt a hivatalos leírás:

[link]

Én legutóbb a szállás utáni hónap 14-én és 15-én kaptam vissza az 5%-ot. Ugyanakkor érdekes, mert 2016.nyaráig még 10%-ot ígért a Booking.com promóció. De gondolom az 5%-ot adják...

2017. jan. 11. 09:53
 8/9 anonim válasza:

Sziasztok!

Van még ez a promó? Ha igen, akkor milyen linkről kell megnyitni a booking.com oldalát, hogy a "wizz-től" érkező legyek?

Korábban megvolt, de elvesztettem...

2017. máj. 5. 23:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Van igen. A Wizzair oldaláról nyisd meg!
2017. máj. 6. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!