Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Versenyképes fizetés manapság...

Versenyképes fizetés manapság egy nettó 90-es fizu? Vagy a cég őrült meg vagy én?

Figyelt kérdés

Állást keresek küldözgetem az életrajzokat. Behívnak állásinterjúra. A hirdetés szerint gyakorlattal referenciával nyelvtudással keresnek embert raktári admin melóra. Nem dobozokat kell pakolni, hanem készletnyilvántartást vezetni számlákat kezelni stb. Pesten és vidéken is, vagy mobilisnak kell lenni saját kocsival, vállalni kell akár a hétvégi különmunkát is.

Követelmény: pénzügyi gazdasági felsőfokú végzettség (diploma). OKJ nem jó.

Na versenyképes fizu (szerintük): havi nettó 90.000. Semmi több. Cafeteria? Plusz pénz feketén zsebbe? Semmi. Ja és benzinpénzről szó sincs.

??? Hát ez röhej nem versenyképes fizetés az elvárások tükrében!

2015. szept. 17. 13:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az gáz, hogy a benzinpénzt nem fizetik ki, illetve nem volt szó a hétvégi meló díjazásáról.

Ezek nélkül még vállalható is lenne a 90000 (most komolyan, raktárosi állásért mit vársz?)

2015. szept. 20. 21:16
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem várok én semmit, közöltem hogy 150-180 netó + benzinpénzért vállalom, a különmunka persze külön díjazandó, ha ez jó nekik ott a számom keressenek.

Nem ettem meszet. nettó 90, lóf***szt.

2015. szept. 21. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!