Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A fönököm nem akar ki fizetni...

A fönököm nem akar ki fizetni és ráadásul elég sok pénzel tartozik! 650 000ftról van szó! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ráadásul nekem azt mondta,hogy be vagyok jelentve és most ugy néz ki a helyzett,hogy hazudott és még se pedig le lett fénymásolva a személyimtöl kezdve minden szükséges iratom és elküldte a könyvelönek! Mit tudok ilyenkor tenni és föleg,hogy hajtsam be rajta a pénzemet,mert nagy szükségem lenne rá! Mütétre kéne! Aki tud ez ügyben valamit mondani az kérem jelezze! Köszönöm!
2010. márc. 12. 20:03
 1/3 anonim válasza:
van munkaszerződés is? vagy feketén dolgozol?
2010. márc. 12. 20:14
 2/3 anonim válasza:
Ha be voltál jelentva akkor jogi úton be tudod hajtani rajta a pénzt, mert bizonyítani tudod, hogy ott dolgoztál. Ha viszont nem voltál bejelentve akkor elvesztett az a pénz, ugyanis nem tudod bizonyítani, hogy nála dolgoztál.
2010. márc. 12. 20:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt mondta be vagyok jelentve! De ugy tudom,hogy nem fizetett utánam semmit!
2010. márc. 13. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!