Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az Erste Banknál titkárságveze...

Az Erste Banknál titkárságvezetői pozícióban mennyi lehet a fizetés? Illetve úgy általában, milyen az Ersténél dolgozni?

Figyelt kérdés
Behívtak állásinterjúra az Erste Bank központjába. A vezetők teljeskörű asszisztenciája a feladat, követelmény a felsőfokú végzettség és az erős középfokú angol nyelvtudás. Kb. milyen fizetési igény lenne reális?

#fizetés #bank #titkárságvezető #vezetői asszisztencia
2015. szept. 9. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha felsővezetőkről van szó, akkor tapasztalattól és beszélt nyelvek számától függően 180-220 nettó körül Bp-n. Szerintem csak angolt kell használnod inkább 180 körülit mondj. Ha csak középvezetőkről van szó szerintem max 130-150 nettó jöhet szóba.
2015. szept. 9. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Sztem a "legbiztonságosabb" nettó 180-at mondani, ha kérdezik,de az a "tapasztalatom",hogy banknál nem fognak ilyet kérdezni, hanem megmondják,hogy mennyit kapsz, ha felvesznek és kész.
2015. szept. 12. 14:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Felsővezetői asszisztencia lenne, 3-4 beosztottal.
2015. szept. 14. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem min. 180.
2015. szept. 30. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!