Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi lesz a fizetés az...

Mennyi lesz a fizetés az épülő Apollo gumigyárban Gyöngyöshalászon?

Figyelt kérdés
Az abroncsgyártó bérezése érdekelne legfőképpen. Most hirdetik több helyen is...

2015. szept. 8. 11:26
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Holland fizetést kapjuk netto 2000+, de ez egy elég egyedi alakalom és csak néhány embernek.
2017. aug. 24. 18:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyedi alkalom,ja.Tavaly India,bár ott normál fizetés volt,most meg Hollandia fél évig havi 600.000-ért úgy,hogy teljes ellátás van és nagyon jó körülmények.Ezeknek az embereknek a nagy része ha itthon van a gyárban sem csinál semmit,mivel alig van termelés.Nyilván nem az emberek hibája,hogy ennyire elhúzódik a dolog,de iszonyú pénzeket kifizet a cég a semmire.
2017. aug. 25. 17:41
 13/22 anonim válasza:
53%
Ugyanazt a munkát végzik kint mint a hollandok. Mégis mi az hogy a semmire kapják a pénzt? Vagy mivel magyarok nem érdemlik meg? A cég annyi támogatást zsebelt be a munkahelyteremtésért hogy bőven megérte neki az elején ugymond a "semmire" költeni a pénzt. Örűlj inkább neki hogy a cég hajlandó erre is, hátha ti is kaptok rá lehetőséget. Amúgy meg nem teljes ellátás, csak reggeli jár a hotelbe.
2017. aug. 27. 00:55
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi az,hogy mi is kapunk rá lehetőséget.Az öcsém kint van,tavaly is kint volt,a saját elmondása szerint nem sok mindent csinált itthon a fizetéséért az elmúlt másfél évben.Kint persze hogy dolgozni kell,ott van termelés.

Csak tudod van összehasonlítási alapom,mert más családtagom a belét kidolgozza ettől sokkal kevesebbért.Ez nem a dolgozók hibája,mint írtam,nem kell magadra venni.

Alapvetően elmondható,hogy jól jártak,akiket felvettek ebbe a gyárba.Ennyi.

2017. aug. 27. 11:19
 15/22 Simon Károly Dániel válasza:
Hát, én még 2015-ben jelentkeztem, érettségi, szakma, abroncsgyártó és gumikeverék-készítő OKJ,targoncás jogosítvány, de végül nem vettek fel, csak nemrég. Úgy gondolom, a kiküldetésekről már lecsúsztam, és ezt problémának tartom az előrelépés szempontjából.
2017. szept. 27. 12:32
 16/22 Pedros válasza:

Hogy-hogy lekéstél? Már egyáltalán nem lesz?

Illetve, még az is érdekelne, hogy elindult már-e a 3 műszak és mennyi a nettó fizetés az operátoroknál, illetve mennyire nehéz a munka 1-től 10es skálán mondjuk :D

Köszi!

2017. szept. 27. 20:33
 17/22 Simon Károly Dániel válasza:
Október 15-én kezdek, nem tudom, hogy lesz-e még kiküldetés. Amúgy nincs még minden részlegen 3 műszak. A fizetés olyan nettó 162-164 ezer 2 műszakban, 172-174 ezer 3 műszakban.(A műszakok : 07.00-15.00, 15.00-23.00, 23.00-07.00)
2017. szept. 28. 07:50
 18/22 anonim válasza:

Valószinűleg lesz még kiküldetés. Hollandiába dolgozok most 6 hónapot, de már indiával ijesztgetnek (megint) minket.

Viszont ez csak a tbr-t érinti (amit most be is fagyasztottak, ha jól tudom),vagy a mixinget,az mindig külön utakon járt.. A munka nehézsége szerintem a részlegtől erősen függ.

2017. okt. 1. 16:01
 19/22 Simon Károly Dániel válasza:
Mixinges voltam a Hankookban is, erős a gyanúm, hogy itt is azon a területen fogok tevékenykedni. :) Viszont nincs középfokú angol nyelvtudásom. Alapfeltétele annak, hogy részt vehess egy kiküldetésen?
2017. okt. 6. 07:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgáztatták előtte őket angolból is,de messze nem kellett középfokú angol.
2017. okt. 12. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!