Mennyi lesz a fizetés az épülő Apollo gumigyárban Gyöngyöshalászon?
Figyelt kérdés
Az abroncsgyártó bérezése érdekelne legfőképpen. Most hirdetik több helyen is...2015. szept. 8. 11:26
1/22 anonim válasza:
A melósnak alig lesz több a minimáltól.
2/22 anonim válasza:
Na vajon? Összeszerelő ország vagyunk, minimàlbér jàr, esetleg pótlèk.
3/22 anonim válasza:
Én ott dolgozom. Elsők között kerültem be. Van egy 7 hónapos OKJ-s tanfolyam amit el kell végezni, hogy ott dolgozhass. A tanulmányi időszakom alatt jelenleg nettó 120 000 ft-ot kapok és ezért csak tanulni kell. Ha felépül a gyár és műszakba fogunk járni akkor 160 000 lesz a bér. Ez úgy gondolom, hogy kezdetnek nem rossz ugyanis ez egy kő kemény vegyi üzem lesz. Nagyobb beruházás, mint az audi. Szerintem ez mindent elmond. És van egy 3 hónapos külföldi gyakorlat. Ez lehet India vagy Hollandia. Mindent fizetnek, csak tanulni kell. Egyetemi szintű tananyagot.
4/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon szépen köszönöm a pontos válaszod, én lecsúsztam első körről. A cégtől azt a választ kaptam hogy jövő év elején fognak még toborozni akkor remélem sikerül bejutnom. Kimondottan kedvezőnek mondanám az ajánlatukat. Arról esetleg van információd hogy mikorra várható a termelés kezdete?
2015. nov. 25. 10:01
5/22 anonim válasza:
Ha ez olyan ""nagy és jó"" cég lenne mint ahogy itt előadja ez az utolsó előtti valaki,akkor az alap bérnek kellene lennie 250 000 ft-nak !! Ez is csak egy olyan cég,ahol kihasználják a magyarországi munkanélküliséget !!
Egyébként fizetnének rendesen !!!
Szerintetek ha ez a cég mondjuk Ausztriába jönne létre,mennyit fizetnének a dolgozóknak ?? 550 eurot ?= 160 000 ft. Lófaszt !!!
1400-2000 euro lenne a bérük !! Ha ott ki tudnak ennyi bért fizetni, akkor Magyarországon is !!
Csak a birka Magyar elmegy alamizsnáért is dolgozni !!!
6/22 anonim válasza:
Üdv! Vannak fejlemények állásügyben, mert én is érdeklődő vagyok? Van itt villamos karbantartó? Bérek, betanulás? Köszi
7/22 anonim válasza:
Az öcsém épp ma ment ki az Apollótól Indiába gyakorlatra.Majd decemberben jönnek haza.
8/22 Simon Károly Dániel válasza:
225.000. br. az alapbér, + műszakpótlék, de egyelőre csak 2 műszak van, szóval net. 160.000.-170.0000. a fizu. br. 15.000. a caf./hónap, 13. havi fizuról nem tudok, de van ösztönző, + ingyenes napi egyszeri étkezés, ingyenes kávéautomaták, ingyenes szállás 2 ágyas szobákban diákszállón, vagy net. 30.0000.- albérlettámogatás.
9/22 anonim válasza:
Most Hollandiában van kint egy csapat.Meg sem mondom,mennyi fizetést kaptak első hónapban...
10/22 Simon Károly Dániel válasza:
Na, mennyit kapnak, amikor kint vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!