Ennek vajon mi állhat a hátterében?
Én úgy dolgozom,hogy van egy váltótársam és ha szeretnék elmenni szabira,akkor vele kell megbeszélnem,hogy bevállalja-e vagy sem azt pár napot amíg távol leszek.
Így is volt,megkérdeztem tőle,hogy bevállalja-e, erre azt mondta persze,de hívjam fel a főnököt,mert valami változások lesznek és kérdezzem meg Őt is. Felhívtam a főnököt és elmondtam neki,hogy mit szeretnék,erre azt mondta nem biztos,hogy el tud engedni,majd még megbeszéljük,de felírja magának,de hogy változások lesznek. Persze semmit nem mondott az ég világon,majd a héten megbeszéljük. Most nekem hirtelen az ugrott be,hogy lehet a váltótársam elmegy a cégtől vagy máshova teszik át,hogy engem nem biztos,hogy elengednek. Rákérdeztem a kollégámnál,hogy elmegy-e és hogy erről van szó vagy sem,de csak azt mondta,hogy csak annyit tud,mint én. Neki is állítólag csak annyit mondtak,hogy terveik vannak,titokzatosak és ezt mind "cégátszervezés" címén. Múlt héten találkoztam a főnökkel,olyan volt,mint szokott,semmi változást nem láttam rajta vagy hogy velem máshogy viselkedett volna.
Mit gondoltok erről? Miről lehet szó? Tipp?
Valószínűségi sorrendben szerintem:
- Elküldenek téged
- Elmegy a főnök
- Jön egy harmadik munkatársatok
- Elküldik a váltótársadat
- Bezár a cég
A fentiek nem zárják ki egymást, egyszerre több is lehet.
Egy kérdés: ha a váltótársad ugrik be helyetted, őneki azt túlórában fizetik?
Lehet, hogy ezentúl a főnökség nem engedélyezi.
De egyébként bármi lehet, bővítésen át a leépítésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!