Hogyan legyünk gazdagok és sikeresek? Valakinek sikerült ez már önerőből?
Gazdag még sajnos nem,inkább negyed sikeres vagyok.
Havi 3K nettó felett keresek.
Tanulás tanulás,olvasás,gyakorlás,önképzés,jövedelmed befektetése magadba legalább 60%-a,szakmai és soft skillekbe.
Én megtakarítás helyett tréningekre költök.
Ezek szerintem amik működnek.
Mit jelent a gazdag és mi a siker? Számodra mit jelent mert ez elég szubjektiv.
Van aki már azt is gazdagnak tekinti aki keres havi 2-3-400 ezret és nem kell máról holnapra élnie. Ez a szint egy jó diplomaval, nyelvtudassal viszonylag konnyen elerheto.
Vagy luxus kocsi és magánrepülõ kéne? Na ehhez már valami több kell, erre csak keveseknek van esélyük.
Munka ezerrel, folyamatos fejlődés, keresni kell azt hogy lehetsz jobb, milyen újdonságok vannak a szakmában, vagy érdeklődési körödben, bátornak és talpraesettnek kell lenni, meglépni a jó lépéseket. Folyamatosan tanulni kell, akár képzés, akár önképzés, és építeni a kapcsolatokat, tudni kell mikor kihez kell nyúlni.
Akiket sikeres embereket ismerek, arról elmondható hogy a munkájának él, képes este 10-kor is azzal foglalkozni, és szabad idejében is magát fejleszteni. Vagy alapból olyat csinál, ami érdekli és szereti és nem nyűgként éli meg hanem egyfajta imádattal végzi azt amit csinál.
És az ilyen embereket szólják le azok, akik tanulni lusták voltak, céljuk nincs, elvégzik a munkát kilóra aztán mennek haza ülni a tv előtt...így soha nem is lesznek sikeresek.
Ahogy #8-as mondja,én például tegnap is és ma is dolgoztam,gépeket raktam össze,konfig,frissítés,ilyenek.
És még most is dolgozok 300km-re Pesttől,úgy,hogy reggel 5-kor kelek,és indulok PEstre vissza mert 9-kor már dolgozni fogok a főállásomban.
És még ma picit tanulnom is kell.Igen erre az átlag sose lesz képes,4 órákat aludni és dolgozni akár hétvégén is.
Ez a nagy különbség,a sikeres és az átlag között vagy akár a szegény ember között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!