Megélsz a pókerből?
Ismerősöm kb. 1000$-t nyert, mert hibás volt a gép :)))
Slotozott...
Nem hiszem hogy meg lehet élni belőle!
Aki azzal dicsekszik hogy menyit nyert,az kíváncsi lennék menyit veszített!
Mellékesnek,kikapcsolódásnak jó!
meg lehet élni, csak 10-12 órát ott kell ülni a gép előtt, és k***a sokat olvasni, tanulni a játékot. meg hát nem egy szép életcél valljuk be.
haver ezt csinálja, keres is vele rendesen, és mindig pozitívba jön ki (min. 150-200/hó, jobb időkben 3-400e). azt mondja matematikailag garantált egy szint után a fix bevétel.
Meg lehet élni belőle még ha nem is vagy profi.
Havi 300-400ezer befolyik. Ez úgy napi 4 órát jelent kb. 4 asztalt kis téteken. Maximális koncentrálás és türelem kell hozzá. Nehezebb tud lenni mint egy sima nem fizikai munka. Nagyon fárasztja az agyat. És nem az a profi ismérve hogy csak nyer, hanem hogy a veszteségeit minimálisra csökkenti. Csomóan vannak akik egy hétig minuszba vannak, aztán hó végén összejön nekik vagy fél milla. Itt annyi a lényeg, hogy hosszútávon kell gondolkozni. Olvasni, fórumozni, elemezni. Ha cash game-ezel csak prémium lapokkal bemenni és a maximumot kihozni egy partyból. Ha versenyzel az más téma. Én azt mondom meg lehet élni belőle simán, csak fel kell tenned rá az életed egy ideig (amíg beindul a dolog). Olvassátok a fórumokat, nézzétek meg mások statisztikáit. Vannak akik olyan pénzeket szednek össze, hogy el se hinnéd.
néhány netes poker szoba meg nagyon hibás lehet!
egyszer egy gyerekkkel játszottam nekem kör 2-es pár jött ki kézben és neki is ugyanez és az asztalra is 5 ugyanolyan kör 2-es jött ki egymásután 20x!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!