Mi a véleményed arról, aki online pókerből él? Havi 120 óra játék + 30 óra játékfejlesztés=tanulás.
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 22:21
1/23 anonim válasza:
Ez relatív! Ha havi 120 órát kéne pókereznem, felkötném magam.
Viszont szeretem a munkám és a munkahelyem. Nem játszunk, de élvezem.
2/23 anonim válasza:
nagyon kevesen vannak akik ebből annyi pénzt tudnak realizálni, h megéljenek belőle.
akinek sikerül az valóban elszánt és kitartó fickó.
a többség viszont, aki ilyeneket állít magáról, valójában csak szájhősködik, és ettől akar többnek látszani....
3/23 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy "ismi" 50 ezerről küzdötte fel magát 470 ezerig aztán amikor már ki akarta venni, mégsem tette, és elbukta az egészet, aztán egy hónapon át volt idegösszeroppanása.
4/23 anonim válasza:
Meg még hozzátenném, hogy ezt a 470 ezret másfél évi napi szintű játékkal érte el.
5/23 anonim válasza:
Nekem csak egy ismerősöm van, aki "megélhetési" pókeres. Napi 4-5 órát játszik mikrolimiten és 80-120e között vesz ki havonta attól függően milyen volt a hónap. Tehát nem egy álomfizetés.
7/23 anonim válasza:
Másnak is van olyan hobbija, ami napi több órát igényel, ezzel legalább lehet keresni. (már ha jó vagy)
Egyik haverom nem nagyon sokat játszik, naponta 1-2 órát, ha van kedve, és minden hónapban vesz ki annyit, hogy legyen költőpénze (pár 10 ezret), egyetemista.
8/23 A kérdező kommentje:
Szerintem magánügy, ki mennyit keres, bármilyen szakmáról van szó. Ha valakinek mégis számít a véleményalkotásban: 400-600e Ft között ingadozó keresetről van szó.
2011. jún. 9. 13:49
9/23 anonim válasza:
Ez tök Hibátlan ez a Póker!
Ezen mindenki csak nyer..
Hát de nem?
10/23 anonim válasza:
4-6 kilóért napi 8 órát is nyomnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!