Alkusz cég! Mi is az? Hogy kell dolgozni benne?
Tegnap voltam állásinterjún, ahol kiderült, hogy egy alkusz cégnek kellene dolgozni. Váltig állította, hogy nem házalós munka, erre rákérdeztem többször. A lényege, hogy a legjobb biztosítást, nyugdíjpénztárt kell megkeresni az ügyfélnek, azoktól a bankoktól, biztosítóktól, akivel a cégnek kapcsolata van. Na, de honnan lesz ügyfelem, ha nem házalás? Azt mondták irodán kell az ügyfelet fogadi, és elmagyarázni neki, hogy mi van. Nem kell rátukmálni, csak elmondani a lehetőségeket. De, ha egyszer nem kötök vele üzletet, akkor nekem miből lesz pénzem? Mert az alkuszok ez után működnek nem? Azt mondták lehet alkalmazottként dolgozni, akkor kézhez kapok kb: 100 000-et havonta, de ha vállalkozásban csinálnám, akkor 2-3* összegét. Az első fél évben lenne a betanulási idő, gyakorlattal. Mivel a gyakorlat munkának számít, fizetést ez idő alatt is kapnék. Ez heti 2-3 munkanap lenne itt az elején.
Jól hangzik, de nem tudom merjek-e belevágni?! Mi van, ha nem tetszik, vagy nem megy, és otthagyom. Visszafizettetnének vmit?
Ha valaki ismeri az ilyen cégeket, esetleg volt vele tapasztalata, kérem írja meg.
Bocsi a fura megfogalmazásért, de csak így engedte kiírni.
de tökfej vagy!!!! én is alkusz vagyok, 1 milla alá nem ment a fizum az első 6 hó után!! még h rábeszélés ember! akinek esze van az bebiztosítja magát és a családját! de látom neked nincs :P
és miért baj h vállalkozói? egy jó könyvelő kell csak és semmire nem lesz gondod
hát,sztem rosszul döntöttél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!