Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik munkát választanátok?

Melyik munkát választanátok?

Figyelt kérdés

1. Közszféra, protekcióval nyomnak be. Mindenképpen el akarsz menni abból a városból 12 éves korod óta, de már hosszú ideje nem vettek fel sehova. Mesterképzést elvégezted, ennek megfelelően kapnád a fizetést. Ha másik városban pályáznál ugyan ahhoz a közintézményhez esélyed nem lenne. Pénzügyi munkáról lenne szó.

2. Anglia, raktár

2015. aug. 20. 09:33
1 2
 11/12 Miike válasza:
Az utolsóban akkor tévedtem. :)
2015. aug. 22. 17:41
 12/12 Kliszta ***** válasza:

Anglia, raktar. Ha jo az angolod, az elorelepes is konnyen elofordulhat, akar par honapon belul is, vagy mas, jobb munkat kereshetsz kesobb.

De en a nem tul jo angolommal, raktari melommal is ki vagyok bekulve par eve, pedig otthon el sem tudtam kepzelni, hogy valaha betanitott munkat vegezzek.

Legrosszabb esetben, ha megsem tetszik, akkor hazamegy par honap mulva, de legalabb megprobaltad. Veszitenivalod nincs :)

(+1: en NEM Londont javasolnam semmifelekepp)

Sok sikert, barhogy dontesz :)

2015. aug. 24. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!