Ti mit választanátok, a határozatlan idejű munkát kevesebb fizetésért (84 e) vagy a határozott (1 éves GYES-es hely) többért (120e)?
határozottat!
Többet tusz félretenni, + tudni fogod mire számíthatsz mikor ér véget, időben el tudsz kezdeni keresni új helyet.
A határozatlan se biztosíték semmire lehet h ott is pár hét/hónap után elküldenek/otthagyod.. Persze ez a határozottnál is így van.
Amúgy meg nyilván azt kellene választani ami szíved szerint szívesebben csinálnál.
Melyikhez mennyit kell utazni?
Melyiknél mit kellene csinálni? Melyik tevékenység áll közelebb hozzád?
Mennyi az esélyed a környékeden a munkatalálásra, ha lejár a szerződés?
Akarsz gyereket vállalni 1-2 éven belül?
Melyik milyen munkarendben lenne?
Heti hány óra munka?
Én ezektől is függővé tenném.
Az egyik adminisztrátori munka egy idősotthonban,a másik tanári állás.
Nem vagyok tanár vegyész vagyok,szóval csak azért vehetnek fel mert csak egy évre szólna a szerződés.Mindkető közalkalmazott.
Tartok a határozatlantól,mert már egy éve munkanélküli vagyok és félek,ha lejár az egy év akkor megint ki tudja mi lesz...
Mindkettő 8 óra,az idősotthon lenne közelebb BKV-val 20p a másik kb 50.
Versenyszférába nem kellek,mert diszlexiás vagyok,ezért nem beszélek jól idegen nyelveket,csak nagy kinlódások árán tudtam letenni a nyelvvizsgát.
milyen tanári állás az amihez nem kell tanári diploma?
az adminisztrátori a határozott idejű?
Ha nem tudják senkivel betölteni a tanári állást és ugye valakit ki kell állítani szeptember elsején a gyerekek elé,akkor határozott idejű szerződéssel fel lehet venni átmenetilegnem pedagógus egyéb egyetemi végzettségűt is aki meg tudja tanítani a tantárgyat(pl kémiára vegyészt/vegyészmérnököt,biológiára biológust,stb.)
Az adminisztrátori lenne a határozatlan.
Hát,őszintén egyiket se...Pláne nem ezért a pénzért,szivem szerint egy laborban dolgoznék a szakmámban...
Hát megvallom a tantíátstól jobban tartok,mert csak úgy kiállni 30 gyerek elé minden előképzettség nélkül, ráadásul egy olyan hőn utált tárgyat tanítani mint a kémia...Elég ilyesztőnek hangzik...
De a 84 ezer forint meg nagyon kevés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!