Melyik munkat valasztanatok ami jol fizet de tonkretesz vagy ami keveset fizet de jó?
Valaszthatok 2 munka kozul. Edig diakmunkan voltam egy gyarba 4 muszak 114.000 ft fizetes robotmunka pisilni se nagyon tudsz kimenni es a monotom melo kicsinalja az idegzetet, bele vagyok betegedve. A masodik lehetoseg biztositonal irodai munka, 96 ezer fix de ebbol levonodik 18 ezer ft buszberlet amit magamnak kell fizetni, igy a dizetes lenyegeben 80 ezer. Ebben a munkakorben meg nincs tapasztalatom.
22 eves lany vagyok
18ezer buszbérlet? Vidék+főváros egyben?
Egyébként nem kérdés, hogy a második az elsőt még 180-ért sem vállalnám be...
Ha elég a 80, akkor válaszd azt. Ha nem elég, akkor tetszik-nem teszik, kénytelen vagy a gyárat választani.
Én is lehúztam gyárban 5 évet, és én sem azért választottam, mert hű de tetszett, hanem mert kellett a pénz.
22 évesen még fiatal vagy, de majd idővel rájössz, hogy a pénz nagy úr, és a szükség felülírja az elveinket.
Második csakis!
Olyat, ami tönkretesz, nem választanék vagy csakis úgy, ha látom a végét!
A gyári munka szinte megöli a lelket. A fizetésednek sem tudnál egy idő után örülni. Mivel eddig diák voltál túlmunkára és túlórára sem nagyon kényszeríthettek. Nem diákként viszont ezt megtehetik.
A második lehetőséget választanám , és közben nézegetnék más lehetőségeket.
A gyári munka mellett sem időd, sem energiád nem lenne jobb munkát keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!