Melyik munkat valasztanatok ami jol fizet de tonkretesz vagy
ami keveset fizet de jó?
Figyelt kérdés
Valaszthatok 2 munka kozul. Edig diakmunkan voltam egy gyarba 4 muszak 114.000 ft fizetes robotmunka pisilni se nagyon tudsz kimenni es a monotom melo kicsinalja az idegzetet, bele vagyok betegedve. A masodik lehetoseg biztositonal irodai munka, 96 ezer fix de ebbol levonodik 18 ezer ft buszberlet amit magamnak kell fizetni, igy a dizetes lenyegeben 80 ezer. Ebben a munkakorben meg nincs tapasztalatom.
Hát ha téged idegileg kikészít, akkor nyilván a másikat válaszd! ha nem tudsz elvonatkoztatni és csak a munkára koncentrálni, hogy elvégezd és húzz haza, hanem ennyire megvisel a társaság, akkor onnan menekülj, ahogy tudsz, annyit nem ér a dolog...
2014. okt. 7. 13:21
12/16 anonim válasza:
Heti 6 nap, de van heti 5, és éjszakás műszak után csak heti 4 nap munka van, így átlag heti 5 napot dolgozol csak.
Vagyis átlag heti 40 órát dolgozol.
Szóval ne túlozd el! Sokan dolgoznak folyamatos műszakban.
2014. okt. 7. 14:25
13/16 A kérdező kommentje:
Utolso tevedsz! 4nap delelott egy nap itthon 4 nap delutan egy nap itthon 4 nap ejszaka 1 nap itthon, amikor tulora van 8 oras valtasba vagyunk tehat pl bemegyek delelottbe 6-14 ig majd ejszakara kotelezo visszamenni este 10-06 ig majd hazamegyek alszok megyek vissza delutanba egy igy kezdodik el a delutanos muszak.
2014. okt. 7. 14:33
14/16 anonim válasza:
Valamit tisztázzunk: jól, egyik sem fizet. Két szarul fizető munkáról beszélünk. Miután ígyis-úgyis rosszul fogsz keresni, nyilvánvalóan a másodikat válaszd! Az egészséged nem fejezhető ki abban a havi ~20 ezer forintban amit ezzel nyersz.
2014. okt. 7. 15:12
15/16 anonim válasza:
iroda
majd ha depressziós leszel és fel akarod kötni magad, meg előjönnek a porckopás, ciszta, ízületi gyulladás, stb, akkor már késő lesz meggondolni magad.
2014. okt. 7. 16:34
16/16 anonim válasza:
Szerintem is masodik,a gyartol menenkulj minel elobb!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!