Miért néznek rám furcsán e mondat hallatán?
#14: Persze, 25-28 éves korig jó buli lehet másokkal együtt lakni. Egyébként olyan lakás, ahol 3 felnőtt ember rendesen elfér és nem valami gettóban van 170+rezsinél kezdődik. Tudom, mert épp most keresek albérletet. A haverodnak kva nagy mázlija volt, vagy két szobában laknak hárman. Mindenesetre statisztikailag teljesen irreleváns az ő esete.
Egyébként meg nem esik nehezemre dolgozni, csak tisztában vagyok azzal, hogy mennyi pénzt keresek a munkáltatómnak és ennek egy részét szeretem megkapni. Ha jótékonykodni akarok, akkor elmegyek valahova önkénteskedni, ingyen megcsinálok egy weboldalt egy nonprofitnak vagy a megkapott pénzemből adományozok, nem pedig a cég zsebében fogom hagyni, ráadásul ha ilyet csinálnék valószínűleg elküldenének 2 hét kényszerszabadságra meg hívnának hozzám egy pszichiátert.
" Azért, mert ha pl. Budapesten
egy normálisabb kerületben kell
egyedül albérletet fizetned, akkor
nem fogsz nettó 180-ból megélni."
Dehogynem. Nekunk pl 75-80 korul kijön az albi rezsivel, kozos koltseggel. Ezt akár egyedul is fizethetném és maradna 100 ezer megélni. Mondjuk megtakaritasra akkor nem tul sok jutna, az pedig fontos ha valaki nem csak a mára hanem a jövőre is gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!