Budapesten nettó 120 ezer Ft-ból meg lehet élni? (cafeteria nélkül)
jólvan lepontozóbrigád... nem lehet 120 nettóból megélni... valahogy mégis megteszi budapest népességének jelentős része
én sajnos nem születtem 50 milliós belvárosi nagypolgári lakásba, tudom milyen szinteken lehet élni
onnantól meg igényszint
"Szerintem borzasztó, hogy az embernek rá vannak kényszerülve idegenek társaságára egy albérletben, amikor sokan még a saját családjuktól is megkergülnek."
a lakótársadat te választhatod meg, a családodat nem
" valahogy mégis megteszi budapest
népességének jelentős része"
Illetve vidéken is sokan megélnek minimalbérből pedig a videki kisboltok sokszor jelentősen dragabbak mint a hipermarketek. És ez jelentős tétel mert ezen a minimál szinvonalon az étkezés az egyik legnagyobb költség.
De amugy 120 az nem kevés. Nyilvan van egy pàrja az embernek, keres ő is ennyit akkor igy 240 ezer jut egy honapra. Ebből siman lehet fizetni albit is és még félre is lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!