Hogyan szerezhetnék pénzt tanulóként?
Jelenleg a legnagyobb álmom egy saját lakás, és ezt szeretném minél előbb megélni. Jövőre fogok csak elmenni diákmunkára nyáron, de ezen kívül nem igazán akad más pénzkeresési lehetőség, csak olyanok amik kétesek:
Az egyik a könyvírás; ötleteim vannak, kedvem van, az egyiket pedig hamarosan el is kezdem írni. Viszont elnézve a Magyarországot nem sok esélyt látok arra, hogy sok pénzre tehetnék szert ebből, ha még jó is lenne a könyv.
A másik a Youtube; na igen, már előre várom a lebeszélő kommenteket :D Na de, ebből se lehet megélni Magyarországon, mivel még a leghíresebbeknek se fizetnek annyit. Viszont én a Youtube-ot inkább a népszerűsítésemre használnám, hogyha kiadnám a könyvemet minél több ember figyelmébe tudnám ajánlani. Persze ha néznének engem annyian.
Ezeken kívül még nem tudtam más ötletet kitalálni, szóval a beteljesülésükig marad a tanulás a középpontban. Műszaki suliban tanulok, most megyek 10.-be, és én vagyok az osztály legjobb tanulója, persze majd tovább akarok menni egyetemre is, és csak azután dolgozni. De az még túl sok idő, és nem 30 évesen akarom megtapasztalni, hogy végre van egy saját lakásom...
'De az még túl sok idő, és nem 30 évesen akarom megtapasztalni, hogy végre van egy saját lakásom...'
Hat draga baratom, a dolgok jelen allasa szerint (mivel erteni semmihez nem ertesz), neked biztosan nem lesz lakasod 30 eves korod elott.
Ne hallgass az előzőre! Negatív emberekre sose hallgass!
Kezdésnek mondanék annyit a youtubeból igenis meg lehet élni csak rá kell szánni sok időt és találni egy olyan piacot vagy "terméket" ahol be tudsz törni, persze nemzetköziben szabad csak gondolkodni. Első kézből tudom neked mondani, hogy meg lehet belőle élni nem hogy megélni, gazdaggá válhatsz belőle. De minimum két év mire felpromotálod arra a szintre amikor exponenciális növekedést tudsz elérni, de ha ez megvan gazdag ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!