Hogyan szerezhetnék így tapasztalatot?
Itt is ugyanez. Minden álláshirdetésnél: GYAKORLAT.
Csinálnék én sokféle dolgok, kipróbálnám őket. Ha segítenének betanulni biztos menne és meglenne a gyakorlat.
Csak szerintem az olcsó helyek azért nem segítenek, mert ott esetleg gyakorlatot szerzel, rájössz később hogy szar meló szar pénzért és mész tovább egy jobbra gyakorlattal. Persze ez nem bevett szokás.
De igen, gyakorlatszerzési esély nélkül hogy lehet elhelyezkedni? Szóval itt is ugyan ez.
jaja ne is mondd. Nem tudom hány évesek vagytok, de pl én annó kipróbáltam magam ingatlanosként, csakhogy szokjam az új emberekkel való kontaktot, ami elengedhetetlen ugye. Persze nem bejelentett, semmi fix fizetés. konkrétan semmit nem kerestem, bejártam, meg néha ügyfelekhez, aztán kényszerből mert sehová nem kellettem elmentem boltozni, ami pokol volt és otthagytam, mert alig kerestem valamit túlórákkal, két műszakban, hétvégén is nem beszélve a negatív környezetről. Nem évekig voltam, de van tapasztalatom.
Poén hogy az ember iskolából kikerülve nem tudja XY meló, pontosan mit is takar, milyen is. persze hogy az ember kipróbálja, erre is van a PRÓBAIDŐ! DE! ha próbaidőn vagy az okos HR es azt hiszi kiraktak és csak azért sem vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!