Hogyan lehetne így külön életet kezdeni?
Sziasztok!
Már egy ideje azon gondolkoztam,hogy tanulok még egy szakmát. És lehetőségem is lenne elvégezni egy államilag finanszírozott szakmát. Viszont az a helyzet,hogy a családommal nem éppen jó a viszonyom és már el kellene költöznöm,de munkát nem nagyon találok. Tehát jelentkeztem egy szakmára ami szeptemberben indul 2 éves. De az a helyzet,hogy így nem tudom,hogy lehetne megoldani egy külön életet,ugyanis nincsen semmi jövedelmem,szülök nem tudnak támogatni(amit nem is kérnék) és valószínűleg ösztöndíjam se lenne. Diákmunkán gondolkoztam,de miikor beszéltem bent az iskolában a hölggyel ő azt mondta,hogy az órarend valószínűleg úgy nézne ki egy héten,hogy ilyen 10-11 felé kezdődne és egészen délután 4-5-6 ig tartana. Nem tudom ez mellett,hogy lehetne munkát vállalni. Érdemes lenne bele kezdenem ? Mert egy olyan szakma amit szeretnék is meg látom is benne a jövőt. Hogyan oldják meg mások az ilyen helyzetet ? Hogyan fizetik az albérletet,esznek stb ? Akinek van ilyenben tapasztalat vagy tud tanácsot adni szívesen fogadom.
Köszönöm 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!