Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehetne így külön...

Hogyan lehetne így külön életet kezdeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy ideje azon gondolkoztam,hogy tanulok még egy szakmát. És lehetőségem is lenne elvégezni egy államilag finanszírozott szakmát. Viszont az a helyzet,hogy a családommal nem éppen jó a viszonyom és már el kellene költöznöm,de munkát nem nagyon találok. Tehát jelentkeztem egy szakmára ami szeptemberben indul 2 éves. De az a helyzet,hogy így nem tudom,hogy lehetne megoldani egy külön életet,ugyanis nincsen semmi jövedelmem,szülök nem tudnak támogatni(amit nem is kérnék) és valószínűleg ösztöndíjam se lenne. Diákmunkán gondolkoztam,de miikor beszéltem bent az iskolában a hölggyel ő azt mondta,hogy az órarend valószínűleg úgy nézne ki egy héten,hogy ilyen 10-11 felé kezdődne és egészen délután 4-5-6 ig tartana. Nem tudom ez mellett,hogy lehetne munkát vállalni. Érdemes lenne bele kezdenem ? Mert egy olyan szakma amit szeretnék is meg látom is benne a jövőt. Hogyan oldják meg mások az ilyen helyzetet ? Hogyan fizetik az albérletet,esznek stb ? Akinek van ilyenben tapasztalat vagy tud tanácsot adni szívesen fogadom.

Köszönöm 22/F

2015. aug. 4. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Felsőoktatásban tanulók ha mást nem tudnak, diákhitelt vesznek fel, esetleg részmunkaidőben dolgoznak. Nem mondtad, hogy Budapest vagy vidék, Bp-en jóval drágábbak az albérletek.
2015. aug. 4. 09:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Szegeden élek. És egy OKJ-s nappali 2 éves képzést kezdenék el.
2015. aug. 4. 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Hátha sikerülne egy idős nőt, férfit gondoznod lakásért, ha megbízható vagy, talán találsz valakit.
2016. jan. 28. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!