Szeretnék Burger King-be dolgozni. Mit tegyek? Mennyi az óradíj? 16/L
Ha itt nincs állásajánlat, akkor menj be személyesen és krédezd meg van-e valami meló.
Az óradíj, mivel diákmunkás leszel kb 400-500ft között fog mozogni. Erre asszem jön délutáni meg éjszakai pótlék.
A meki weboldalán feltöltheted az adataidat/önéletrajzod és értesítenek ha van munka... ha nem ragaszkodsz a burgerhez.
Szia!
Én dolgoztam Burgerkingben 6 honnapot, nagyon csalodtam, ki használják az embert, mocsok munkát rád adják,Pl: számold megmennyi selejt, hány hasább burgonya ment pocsékba, turkáj csatornában, be dugult, vagy takarits ki, wc valamikor nem ugy használják,volt hogy a vendég ki tapétázta szaral falat, picasonak képzelte magát,volt jott hányt te takarits ki.Takarits ki prést ragad 1 honnapos kosztul, gusztustalan,fasza szaga van, vagy a kukák, romlik a tej.
Beosztásod delután 14orátol 22ig vagy be írva mehetsz haza, álmodsz, ez ki fizetik.de még hajnali 3ig bent vagy az már nem, mert müszek vezető nem enged el, még több munkát ad neked, még 5ig ott dekolsz, 1x dönt és elég neki hogy jol megszivatott, csicskásztatt,stb haza enged.
Szabad napod,az feljsd el,papiron szabad napod van fognak be hivnak csak ugy. 4 orát alszol ha engedik,vagy mehetsz vissza dolgozni. Ha vissza utasitod keresnek más embert. 3 honnap uttán kötnek veled szerzösés nagyon ritka, jobban szeretik proba idöt. Nem akarlak meg ilyesteni, kiábránditani..., de meki is ilyen ott 1 évet huztam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!